fallback

Докато в политическото дясно летят оставки една след друга, лидерът на една от партиите, която до скоро беше съюзник на Реформаторския блок, Светльо Витков (Глас народен) като че ли е преживял изборния провал.

Вокалистът на "Svetlio and the Legends" и общинският съветник в София качи клипче, на което се вижда, че настроението, за разлика от изборния резултат, е на много високо ниво.

На видеото Витков и хора от групата му са в кола и си слушат хита на Миле Китич "Kilo gore, kilo dole".

Публикацията във Facebook е озаглавена "Celtics", а Светльо Витков припява. Накрая завършва с обобщение "Селяни на път".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Г-н Лос

преди 7 години

А ,дали Витков не е вече прпаднал алкохолик,защото много добре го знам как без пиене започват да му треперят ръцете.Гласувайте за ей такива изпадняци,свикнали да гледат мекото на хляба ,без 1 мин.трудов стаж.Искаше да точи държвни парички и да си сложи *** в нов Мерцедес и само да пуска *** си статуси във фейсбук.Добре ,че е останал малко мозък в главите на българите и не го добутаха в парламента този клоун.

63

Шоп

преди 7 години

До БунтовникНе може да свалиш едни от власт и на следващите избори пак тях да качиш-------------Това в коя държава се е случило?

62

мдаа

преди 7 години

Тоя не пърдеше ли на екрана на едно предаване .Сега ще пърди в софийска община.

fallback