fallback

Стотици български изселници са блокирани на автогарата в Кърдажали.

Причината – една от фирмите, които безплатно ги превозваха от Турция за България на изборите отказва да ги прибере без пари.

Проверка на Bulgaria ON AIR миналата седмица показа, че общините в Турция организират безплатен превоз за нашите сънародници, а някои от тях признаха, че билетите им са платени от партия ДОСТ.

Сами е един от пътниците в безплатните автобуси за България. Разказва, че на част от неговата група им се е наложило да си заплатят обратния път до Измир. Пред офиса на фирмата, която го е докарала, днес той не разбра дали ще се прибере у дома отново без пари.

А хората, които сега не знаят дали не трябва да си платят пътя към Турция разказаха още, че им е обещано на прибиране да си внесат в страната без проблем... 20 килограма месо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 7 години

Te тия ако можеха да мислят и бяха образовани, щяха ли да се качат като стадо по автобусите? Но колко е подходящо все пак накрая--овцете се прибират носейки овчо месо като армаган за овчия си глас.

62

МангосутоФакултетски

преди 7 години

Когато наштопартията Евророма доде на влас сичките наши братя от Индиа и най вече от Пакестан и Шъри ланка ше станат балгарски граждъни да управим демографеята .За една година ше станем колкото Европейското союс Ша има много гласупудаватели

61

Веско

преди 7 години

Защо му превеждат на господин гласоподавателят?Кой му плати билета на идване? И защо аз да съм толерантен към тази безродна ***?!

fallback