Снимка: БТА
fallback

Часове след като лидера на ДСБ и председател на "Нова република" Радан Кънев подаде оставка от постовете си, оставки заваляха и от неговите бивши партньори в Реформаторския блок.

Oще по темата
На днешното си заседание Политическият съвет на Реформаторския блок е взел решение да подаде оставка във връзка с резултатите на предсрочните парламентарни избори, съобщиха от формацията.

В сряда РБ свиква Националния координационен съвет на политическата формация, на който ще бъде разгледана оставката и ще бъде направен анализ на изборните резултати.

Коалиция "Реформаторски блок – Глас народен" благодари на всички десни избиратели, участвали в изборите и най-вече на подкрепилите коалицията, се чете в официалната позиция на формацията.

Както вече стана ясно, РБ събра едва 3,06% от гласовете заедно с партньорите си от Глас народен, които оставиха формацията извън 44-тото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ognyanz

преди 7 години

Радан Кънев беше прав, че РБ трябва да се измъкне от задушаващата прегръдка на Бойко, лошото е,че другите партии от РБ не го последваха.Бойко успява да ликвидира всяка партия, която се коалира с него. Първо беше партийката на Яне Янев, а след това дойде ред на реформаторите. Следващите могат да бъдат Обединените патриоти.

34

Анонимен

преди 7 години

Тези са руски партийки, които с това поведение работят за БСП.Истински десните се събраха в ГЕРБ или гласуваха за ГЕРБ.Кремъл не успя да разбие дясното у нас.

33

komitata

преди 7 години

Проблема е че всеки иска да е вожд-щото лапането е голямо-сега че нямали да имат субсидии много важно теси си взели занапред-субсидииите трябва да отпаднат и всяка партия да се издържа

fallback