Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Цецка Цачева - втората в листата на ГЕРБ в Плевен, стана четвърта след пренареждането по преференции.

Измества я Владислав Николов, който е получил най-много преференции на вота в неделя - 5200. За досегашния депутат Николов бе отредено 4 място, но вече е втори, пише "24 часа".

Ако ГЕРБ в Плевен има 3 мандата в НС, както се очертава засега, Цецка Цачева вероятно няма да влезе, казаха от централата на ГЕРБ в Плевен.

След пренареждането Пламен Тачев запазва третата позиция, той е втори по преференции след Николов - 4300.

Шансът на Цачева да влезе в парламента, е ако водачът на листата Ивайло Московски влезе и в третия кабинет на Бойко Борисов и тя го замести.

Тогава обаче тя няма да може да е председател на парламента, защото той се избира преди да започне въртележката за правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

:)

преди 7 години

Кей. Уай. Pi.

82

Анонимен

преди 7 години

редно е все пак на Цецуля Цуцнуня да се зададе ВАПАРОСОТъ къ тека с дедо Никола Петковист она се пак се отзовава кът роб-факирана процедура у юрдечковио факайтутет, та къ тека некой между дедо й и Цицето че е ошъл и пошепнъл у НароГнатая Мулуция че дедето у плевнята под сайвантата под юргеня зад царевичако над чергата.. се крие едно Никола петковистче...Доказано е че дедето не е бил Петковистче, а че Цачеви колективно са го набедили за да мое надарената Цека да иде у роб-факу-юрдето.

81

Ха-ха

преди 7 години

Важно е доц. Лъчко Мозъка да е на линия. Здравето на вожда преди всичко. Иначе трябва да викат патриарха, мюфтията и равина!

fallback