Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Общ преглед

"Гласувах за промяна, сигурност на границите и в домовете ни и за справедливост. Всяко дете да може да се образова, всеки човек, който има нужда - да може да се лекува. Малкият и среден бизнес да могат да работят спокойно и без натиск. Повече българи да имат работа и да са с по-високи доходи. Хората да са спокойни в домовете си, че няма да бъдат нападани и обирани. Младите граждани да отглеждат децата си в България".

Това обяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова, която упражни правото си на вот в столично училище в квартал "Лагера".

Според нея изброените стъпки ще доведат до промяната, сигурността и справедливостта в страната ни и допълни: "И да не се дава възможност на никоя чужда държава да влияе на българските работи!".

Нинова не пожела да отговори дали е използвала правото си на преференциален вот, като каза, че иска да остави това в тайна.

Пред Bulgaria ON AIR тя заяви, че очаква висока избирателна активност.

Пред портите на училището Нинова бе посрещната от млади социалисти, които й връчиха голям букет цветя. Към секцията за гласуване тя се отправи със съпруга си Димитър Нинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Тя е по промените

преди 7 години

От СДС (насосала парички от приватизация в дружество, в което няма трудов принос!!!), после хоп - в БСП, за още гювеч!За такава промяна гласува лелята.Тежала е 40 кг преди да стане седесарка, а после шефка, настанена на блага длъжност от БСП (за какви ли услуги?). Вижте я сега! И е зейнала за още!

48

MoX

преди 7 години

Корнелче, ти вече си победител. Хората видяха страха на Борисов от дебат, видяха че не е непобедим и толкоз страшен. Каквито и да са резултатите отсега те поздравявам. Заповядяй довечера послучай победата да хапнем ти.к.веник.

47

MoX

преди 7 години

Корнелче, ти вече си победител. Хората видяха страха на Борисов от дебат, видяха че не е непобедим и толкоз страшен. Каквито и да са резултатите отсега те поздравявам. Заповядяй довечера послучай победата да хапнем ***.

fallback