Снимка: Олег Попов, Investor Madia Group
fallback

Служебният премиер Огнян Герджиков пусна своята бюлетина точно в 10:10 часа.

"Вчера победихме Холандия, което е чудесен старт на изборите. Гласувах за нещо по-добро. Има много хора, които са черногледи, но нека си припомним какво е направено за последнните 20 години", каза Герджиков.

"Ще изберем този, който е най-достоен да ни управлява, надявам се и по-добре от предходните управления", допълни премиерът.

Той заяви, че ако се наложи да управлява по-дълго има готовоност, но силно се надява да има нов кабинет.

Попитан дали, ако не се излъчи правителство, ще има нови избори до три месеца, както предвижда Конституцията, или те ще бъдат чак есента, служебният премиер каза, че трябва да се спазват законите и Конституцията, а не да се правят интерпретации.

"Моята надежда е след месец да имаме редовно правителство", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Щирлиц

преди 7 години

Да,другарю Герджиков,помним как се борехте депутатите да идват всеки ден на работа,и да не гласуват с чужди карти.Помним какво беше направено за 27г-приватизация/както искате,така го разбирайте/.За мен това беше един багажник пълен с готова продукция,защото за почти 2 години след въпросното...събитие,заводът беше доведен до разруха,нас ни уволниха,а машините откараха в Ямбол,където поработиха още малко,преди да отидат нама.ната си...Та тия не ми ги разправяйте,другарю-господин-демократизаторе.

22

маке-ариец

преди 7 години

Троловете пак са плъзнали... Правилно г-н Герджиков! Тролчета, Помните ли когато нагъвахте лой под формата на салам Камчия?*** знае само да и псу'а и да чака някой да го оправи.... Е ***, и бачкане трябва!

21

Анонимен

преди 7 години

Преди 20 години в София се дишаше нормално. Нямаше преселници, простотия.

fallback