fallback

В село Широково живеят 60-на души, повечето над 65 години. Те гласуват на всички избори и днес няма да бъде по-различно.

24-годишната Габриела Димова е кметският наместник тук и е категорична: хората са дисциплинирани и изборите приключват набързо – буквално за два часа.

Въпреки политическите пристрастия, хората са сплотени и се разбират помежду си, разказаха жителите пред Bulgaria ON AIR. Всички са на мнение, че селото им е прекрасно, но много къщи вече пустеят, а надеждата им е, че някой ден младите ще се върнат в селата и няма да идват само през лятото.

Всичко, което трябва да знаете за вота – на Facebook страницата ни

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

кметската им наместничка днес има имен ден. да и е честит! а също - на всички габриели!

3

Пешо

преди 7 години

Няма кой да го намести на кметския наместник!

2

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите решаваха живота ви да се подобри то те щяха да бъдат забранени със закон. Мислите ли че ще спечелят тези дето вие искате? Не няма кой да ви го позволи. А разрешението идва от брюксел и от краварите. Изборите са само параван който да прикрие това което не искат да видите. Вие ли броите бюлетините? НЕ! Вие ли правите допитвания? НЕ! Е как ще разберете кои и с колко са спечелили. От платената стъкмистика на партиите ли? Ех колко сте наивнички направо не е истина!!!!!

fallback