Снимка: архив БТА
fallback

Лидерката на БСП Корнелия Нинова настоява за личен дебат "очи в очи" с основния си опонент, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

От няколко дни двамата партийни шефове си разменят реплики и хвърлят ръкавица с предложения и контрапредложения за телевизионен дебат между двамата.

Oще по темата

В петък Нинова поиска диспут с Борисов, а той отвърна, че предпочита дебат между екипите, защото трудно се надговарял с жени.

"Отдавна ви чакам да се разберем като мъже", отвърна соцлидерката, а малко по-късно от ГЕРБ пратиха съгласие от Борисов за тв сблъсък, но с участие на екипите.

"Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата", каза днес Нинова, цитирана от "Фокус".

Според нея това няма да е махленска свада, както се опита да го изкара лидерът на ГЕРБ. Нинова допълни, че лидерските дебати са практика по цял свят.

Тя напомни, че напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг, за да представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

"Предлагам това да се случи пред всички медии", допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Отговор

преди 7 години

До MoX Все едно да има дебат между професор и студент. Нинова е куха та дрънка.

113

teo

преди 7 години

НА ***, ХЕМ Й СЕ ИСКА, ХЕМ НЕ Й СТИСКА ! ПРЕДИМНО КАКТО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ИСКА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ИСКА МАНИПУЛАЦИЯ, ПРЕД ЗАБЛУДЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, АМА НЕ Й СТИСКА!

112

хихи

преди 7 години

Кориту и Бойката ша са вземат ама за пред публиката са срамежливи :)

fallback