Снимка: архив "Булфото"
fallback

Патриотите заговориха за политически консенсус с ГЕРБ и БСП и обявиха това за успех.

“Успех е политическият консенсус между ГЕРБ, БСП и "Обединени патриоти" по основните проблеми в българското общество преди старта на предстоящата кампания за парламентарни избори“. Това коментира  бившият депутат и зам.-председател на ВМРО Милен Михов в Стара Загора, съобщи БТА.

Михов обясни, че основните политически сили са се обединиха около основните акценти в предизборните си програми: повишаване на доходите на работещи и пенсионери, сигурност, охрана на българската граница, както и около патриотичните и родолюбиви идеи.

“Българският избирател не трябва да бъде наказван с участие във вот през шест месеца“, смята Михов.

Като професионален историк и университетски преподавател той изрази подкрепа и за въвеждането на предмет "Религия" в учебната програма, българските ученици да имат религиозна култура, независимо от вероизповеданието, което изповядват.

Предложението на американския конгресмен Македония да бъде разделена между България и Косово показва, че в САЩ добре познават етническите и културните традиции на нашата страна след Втората световна война, коментира още Милен Михов. По думите му обаче съдбата на Република Македония е в ръцете на гражданите й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

BGN

преди 7 години

Пълно с хейтъри!Тая жена е обиколила всички горещи точки в света, супер интелигентна и начетена.Е не е като ония чубана ББ, да го разбирате( Вие сте прости и аз съм ***........) който без бронирания си джип в демократична България не мърда, защото бил пушечно месо!!!

46

Анонимен

преди 7 години

DAME GRUEV ,YANE SANDANSKI,GOTSE DEL4EV.......V GROBOVETE 6TE SE PREOBARNAT AKO IM KAJAT KAKVO PRAVIAT TEHNITE POSLEDOVATELI OT BMPO. SRAM I POZOR !

45

Гладен

преди 7 години

Тоя дебелия не се ли наяде вече?

fallback