Снимка: bTV
fallback

Двама активисти на ГЕРБ от Видин се оплакаха от побой и сплашване. Единият от тях – Явор Николов, е с няколко шева на главата след удар от активист на БСП, а другият – зам.-областният управител на града Албена Георгиева, осъмнала със счупено стъкло на автомобила.

Първият инцидент станал в нощта на петък срещу събота. "Отидохме на заведение, седнахме, поръчахме, пийнахме по едно. До нас беше компания от четирима активисти на БСП с председателя за Видин – Димитър Велков. Поздравихме се, казахме си "Наздраве", имаше шеги на политическа основа от моя страна", разказа Николов пред bTV.

"Повечето реагираха спокойно, с усмивки, но един от тях – Владимир Петров, ме удари с глава. Не го познавам, той е активист на БСП, не знам дали е член, работи като застрахователен агент", разказа Николов. "Не знам защо ме удари, питайте го него", добави той.

Според Велков обаче твърденията на Николов не са истина.

Албена Георгиева, която е и от общинското ръководство на ГЕРБ, осъмнала в събота сутринта със счупен прозорец на автомобила.

"Спирам колата си на това място с годни и това е първият инцидент", каза тя.

"Отдавам го на активното си участие в предизборната кампания и активната си позиция", коментира Георгиева, но уточни, че не може да назове от къде конкретно идва атаката. И по двата случая са подадени жалби в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

,

преди 7 години

А ако знаеха, че реално не са противници, а са съмишленици...

28

Анонимен

преди 7 години

До ЖиборДа и слъбцето не изгря, земята спря да се върти, луната падна върху земята и се появи черна дупка в ядрото на планетата

27

Исти

преди 7 години

Не се косете излишно- ще видим края и на БСП.

fallback