Снимка: kingsimeon.bg
fallback

Симеон Сакскобургготски упражни правото си на глас в българското посолство в Испания в 9 ч. местно време, съобщават от пресофиса на Царя.

Пред наши сънародници, дошли в ранния час да упражнят правото си на глас, той изрази задоволството си, че с въвеждането на задължително гласуване се е увеличила избирателната активност на българските граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Който не е гласувал да му се отнема българското гражданство и имотите в ползана държавата .Тогава ще са 99% гласувалите !Да им ба майките грозни .Лош метериал са българите прав е Бай *** -ОСТАВКА !

21

Аз Казах !

преди 7 години

Според мен задължителното гласуване трябва да се направи така !Който не е гласувал да му се налага глоба от 1000 лева .Тези които са болни да представят извинителна бележка от джи-пи или болницата вКметството . Събраните пари от глоби да се раздават благотворително от кметствотокъм социално бедни и сираци в региона .При неплащане на глобата да текат лихви доживот и НАП да ги прибира с лихвите .Негласувалите два поредни пъти да им се отнема правото да копуват имоти и автомобили .

20

Анонимен

преди 7 години

Оправи ни!За 800 дни се оправи!

fallback