Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Ръководството на ГЕРБ се събира в централата на партията, предаде "Фокус".

Сред пристигналите в централата на партията са кметът на София и зам.-председател на партията Йорданка Фандъкова, министърът на културата Вежди Рашидов, спортният министър Красен Кралев, народни представители от ПГ на ГЕРБ.

Очаква се да има изявление за медиите и реакция на партията за резултата след проведения балотаж.

Още преди началото на кандидат-президентската кампания премиерът Бойко Борисов обяви решението си кабинетът да подаде оставка, ако техният кандидат Цецка Цачева не спечели изборите.

Днес министър-председателят потвърди решението си и каза, че ГЕРБ няма да участва по никакъв начин във властта, ако днес загуби изборите.

"Пожелавам приятна игра на агнешките главички", каза той и добави, че няма да се връзва на номерата им.

Премиерът Бойко Борисов обяви още, че се надява, ако спечели ген. Румен Радев да не се откаже от предизборните си обещания, подобно на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

А бе тук се пише само за герб писнами с техния монопол и върху медийте .А те вече са R.I.P. НЕКА ДАНО НАРОДА ВЕЧЕ ДА Е ПОМЪДРЯЛ И ДА СЕ ЕЖСЪБУДИЛ

22

Репресирания

преди 7 години

Заради политически сатрапи като Цвета Караянчева,която уволнява читави хора и на тяхното място назначава агенти на ДС,20% от симпатизантите на ГЕРБ гласуваха за генерал Радев.Промяната трябва да започне от Кърджали,сеге и веднага!

21

Патриот

преди 7 години

сега точно като едни нацисти в бункера под тропота на съветските войски дружно да пият по една капсула цианид за здраве!Балона със сероводород герб се спука!

fallback