Снимка: архив, Bulphoto
fallback

В Москва вали сняг, но въпреки това избирателната активност е висока, дори увеличена, както констатират представители на самата избирателна комисия в посолството ни в Москва.

По различни данни в руската столица живеят около 15 000 българи, съобщава БНР.

Въпреки че избирателната активност е увеличена, няма опашки пред СИК, а само преди седмица се чакаше около четири часа, за да могат българите в Москва да упражнят правото си на глас.

Постепенно се увеличава избирателната активност. Три са основните секции в Русия. Това са в градовете: Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург.

Руските медии проявяват интерес към изборите у нас, какъвто интерес проявяват и към изборите в Молдова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

РККА

преди 7 години

тази ако си мисли че хората гласуваха за нея значи е време да си извади главата изодзад,то и комсомолеца беше противен ама тази квачка срина електората им в тинята съвсем.следващото правителство ще е от десни и крайно десни партии...и ренегати гербари,не изключвам засилване чрез обединения турско/ромски съюзи.е тогава при глад и хаос до 5/7 год ми се струва че ни чака второ Косово на Балканите...

28

bg

преди 7 години

ИЗБРАХМЕ КАКТО РУСИЯ ПОЖЕЛА ТЕХЕН ЧОВЕК ПРОРУСКИ ТАКА СИ СВАЛИХМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГА Е РЕДНО РУСИЯ ДА НЕ НИ ОСТАВИ НА САМОТЕК ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ЗАСЛУЖЕНО Е ПОЛУЧИЛА НАШИЯ ИЗБОР.

27

Ееее

преди 7 години

Има си хас, червенушките винаги са най-активни, нали така ни докараха няколко пъти до девета глуха !

fallback