Снимка: архив Булфото
fallback

Загубата на Бойко Борисов се дължи на грешната коалиционна политика, а не на политиката на строене на магистрали, анализира историкът Божидар Димитров, един от министрите в първия кабинет на ГЕРБ.

"Хората не са доволни от това, че допусна хора, спечелили 7% на изборите, да държат 40% от министерствата. Иначе всеки се радва на магистралите", каза Божидар Димитров.

Според него обаче всяко зло е за добро. "Сега е време да се прочисти от Реформаторския блок и да може да управлява след следващите парламентарни избори с по-достойни партньори", каза още Божидар Димитров.

Той обясни, че загубата на Борисов може да е "волна или неволна".

Според него президентските избори са били за човек, от който нищо не зависи в държавата.

"Хората от Славяново, които се надяват да направи нещо за тях, трябва да знаят, че той не може", каза още Божидар Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Щирлиц

преди 7 години

Загуби,защото не знаеше какво става в провинцията.Загуби,защото допусна дебилни политици като Цвета Караянчева да пресъздадат политическите репресии от петдесетте години на миналия век,която уби надеждите на обикновените хора и помощта на гнусната клика около нея всяваше страх!Проклета да е!

20

Анонимен

преди 7 години

Бойко загуби заради това ,че не се опълчи на Меркел за мигрантите,заради погрешния избор на Плевнелиев за президент,заради двуличната американска марионетка Кристалина Георгиева,заради погрешната здравна реформа на Москов в здравеопазването,заради това,че не вкара в затвора нито един корумпиран политик или магистрат,заради неподходящият вътрешен и военен министър,заради убиването на дребния бизнес..

19

Анонимен

преди 7 години

Умните хора знаят, че Радев клоуна спечели с 1 млн. гласа на бозаво/цветнокожите *** + 1 млн. гласа на ДПС. Това е сметката, грозното е, че дори не им благодариха- а казаха, че спечелили въпреки тях, щото те били гласували за Леля?!? Е на това му се вика гьонсуратлък!! А българите гласували за Йотова бъчвата, трябва да са на амфети и мет- щото нормален човек, няма как да гласува за подобен, *** кит

fallback