Снимка: БТА
fallback

С 25,52 на сто води кандидатпрезидентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова пред кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева-Пламен Манушев, които имат 21,93 на сто от гласовете според 99,35 на сто от сумарните данни на обработените секционни протоколи в РИК, съобщиха от ЦИК.

На трето място - с 15,01 на сто в междинните резултати, е двойката Красимир Каракачанов-Явор Нотев, издигната от "Обединени патриоти" - НФСБ, "Атака" и ВМРО.

На четвърто място в надпреварата за "Дондуков" 2 временните резултати на тази база оставят Веселин Марешки-Петър Петров - с 11,23 на сто от гласовете.

Пети са кандидатпрезидентската двойка Пламен Орешарски-Данаил Папазов - с 6,52 на сто, шести - на Реформаторския блок - Трайчо Трайков-Съби Събев - с резултат от 5,80 на сто, седми - с 3,29 на сто, са Ивайло Калфин и Любомир Халачев.

Избирателната активност в националния референдум е била 50,45 на сто според 99,37 на сто от обработените протоколи на СИК в РИК. Според тази извадка в референдума са гласували 3 462 939 души, съобщиха от ЦИК.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Шоп

преди 7 години

По-добре е армията да се командва от цивилен, както е и винаги е било в успешните държави.

116

анонимен

преди 7 години

Народе докато се нападаме един друг те ни ограбиха !!! 13 хиляди гласа изчезнаха и ли по точно 80 000 невалидни!!!По площадите да им покажем че сме НАРОД,а не овце !!!

115

Анонимен

преди 7 години

До ПенсионерТо ако наречеш Радев комунист, какво остава за партийната секретарка цачева?

fallback