Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Увеличава се преднината на Румен Радев пред Цецка Цачева, каза Геновева Петрова от социологическата агенция "Алфа рисърч", цитирайки данни от 60% от преброените протоколи.

Oще по темата

Радев печели 24,6% от гласовете, Цецка Цачева - 21,5%, Красимир Каракачанов - 14,8 на сто, Веселин Марешки - 10,9 на сто, Трайчо Трайков - 6,00%, Пламен Орешарски - 8,3%, Ивайло Калфин - 3,5%, Татяна Дончева - 1,9%.

Пет процента са избрали опцията "Не подкрепям никого", каза още Петрова пред БНР.

По отношение на референдума тя каза, че преброяването на гласовете се извършва още по-бавно от това за президентските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 14

преди 7 години

Не безпакойся товариш, недоразумението Радев с мазната си асистенка, ще бъде пометено в Неделя! Повервайте ми!Колкото и *** да има в България, тя не заслужава такива демагози да я представляватпред света!

14

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се гербаджийчета, оставка няма да има! Има още бая пари за крадене и няма Тиквата да ги остави току тъй.... Освен това за балотажа вече Цвъко ще пусне печатницата на пълни обороти , а емисарите на Герб ще налазят ромските махали из България..То и сега Цачева е била фаворит за ромите, но ще видите за 2-рия тур какво ще стане

13

Мучачос

преди 7 години

Заблудени другари.Забравихте ли комунистическото управление и големият грабеж по Жан Виденово време,когато един долар струваше 3000 лева и по магазините нямаше стоки?

fallback