Снимка: АБВ
fallback

Държавата и нейният бюджет не са нито на Бойко Борисов, нито на някой друг. Държавата е на българите и ние, българите, трябва да си припомним, че от нас зависи кой и как ще ни управлява, коментира кандидатът за президент на Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин.на среща в Съединение.

"Борисов вчера заплашвал, че ако го ядосат, ще спре парите за учители. Може ли един демократично избран премиер да говори по този начин?! Той не дава заплатите на учителите от джоба си, че да има правото да заплашва, че ще ги спре", мотивира се той.

По думите му страната има от устойчивост по ключовите за хората теми и точно президентът може да даде тази устойчивост като защитава интересите на хората, независимо от това кой е министър-председател.

"Точно затова е важно кой ще бъде президент в тази сложна политическа ситуация – дали ще е някой, който е удобен на най-голямата партия или ще е някой, който има опит и смелост да защитава интересите на хората“, подчерта Калфин.

Той припомни значението на вота "не одобрявам никого“ и подчерта, че отбелязвайки това квадратче, гласът ще бъде начислен автоматично за кандидата с най-голям резултат.

"По-добре е да гласувате за този, който се доближава в най-голяма степен до представата ви за президента, отколкото да отбележите, че никой не харесвате и гласът ви да бъде добавен автоматично към кандидата с най-голям резултат“, разясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 7 години

Калфин е опитен, но зад него Стои АБВ и ще вземе не повече от 6 процента. Навремето зад него стоеше БСП и нещата бяха други, пък и Данаилов го подкрепи, но сега го има за ренегат.

36

Анонимен

преди 7 години

Лека - полека нещата започват да изплуват, ето че и военният министър заговори за предсрочин избори а той черпи информация от два лагера - от Герб и от РБ.

35

Анонимен

преди 7 години

Кал_фин ,Кал_фин

fallback