Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

„Продължаваме Промяната” вече преговаря за общо явяване с „Демократична България” на следващите предсрочни парламентарни избори. Това каза депутатът от „Промяната” Венеция Ангова. Основният приоритет за двете политически сили ще бъде актикорупцията, предаде  БНР.

Oще по темата

„Ние отстояваме принципите си да върнем важната тема за актикорупцията, въпреки димките, които виждаме в публичното пространство, за да можем наистина да осъществим дневния ред на България. Националният съвет даде мандат на Изпълнителния да преговаря с ДБ, така че да може да сформираме силите на доброто. Това, което видяхме, е годежът между задругата на хартиената коалиция – ГЕРБ, ДПС и БСП. Очакваме да видим сватбата”, посочи тя.

Ангова допълни, че парламентарната група на „Продължаваме Промяната” има опасения, че в оставащите последни дни на 48-ото Народно събрание ще бъдат прокарани „доста популистки законопроекти”.

„Програмата не зависи от нас, както виждате, нашите законопроекти биват изтиквани назад”, смята депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

анаЛизатор

преди 1 година

Това са метастазите на Америка за България.Според някои това било кал и каскетите,интересно и зад океана ли има каскети ще падна от смях с тез наглеци.В зората на ДЕМОКРАЦИЯТА имаше една песен"Пирамиди, фараони и бaлъци за милиони".ПП+ДБ са пирамида от НПО-та.Те тия от ПП вярвам че ще се оправят някак си,ама ако отнемеш цицката от която бозае Христо Иванов не го виждам,щото досега не е показал някакви особени умения в правото или в каквато и друга сфера и да било.Вечно е на нечия хранилка.

50

наблюдател от ООН

преди 1 година

Интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна,умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много да падат -дори и да изчезнат.

49

ха-ха-хи...

преди 1 година

Тази кикимора комай е попрекалила с гледането на детски сериали от сорта на "Хари Потър" и "Властелина на пръстена"...вижте я само какви бисери ръси:..."да сформираме силите на доброто"...."задругата на хартиената коалиция"..."да видим сватбата...САмо ДАРТ Вейдър го няма в тоя АПОКАЛИПСИС...

fallback