51

анаЛизатор

преди 1 година

Това са метастазите на Америка за България.Според някои това било кал и каскетите,интересно и зад океана ли има каскети ще падна от смях с тез наглеци.В зората на ДЕМОКРАЦИЯТА имаше една песен"Пирамиди, фараони и бaлъци за милиони".ПП+ДБ са пирамида от НПО-та.Те тия от ПП вярвам че ще се оправят някак си,ама ако отнемеш цицката от която бозае Христо Иванов не го виждам,щото досега не е показал някакви особени умения в правото или в каквато и друга сфера и да било.Вечно е на нечия хранилка.

50

наблюдател от ООН

преди 1 година

Интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна,умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много да падат -дори и да изчезнат.

49

ха-ха-хи...

преди 1 година

Тази кикимора комай е попрекалила с гледането на детски сериали от сорта на "Хари Потър" и "Властелина на пръстена"...вижте я само какви бисери ръси:..."да сформираме силите на доброто"...."задругата на хартиената коалиция"..."да видим сватбата...САмо ДАРТ Вейдър го няма в тоя АПОКАЛИПСИС...

48

Алекс

преди 1 година

До Преподавател в СУ Образован българин и фен на "Възраждане" са взимноизключващи се понятия.

47

Анонимен

преди 1 година

Като се съберат двама предатели на едно място се получава по-голяма група предатели! Тъкмо ще се виждат отдалеч!

46

Алекс

преди 1 година

Президентът ликвидира ПП с изказването си,че са шарлатани.С бодра стъпка при Слави.

45

Експерт

преди 1 година

Сети се Мара да се по.ара...

44

карачанаков

преди 1 година

До До 17-Караглупаков прав съм бил действието на белия прашец още не е отшумяло.

43

Трябва да

преди 1 година

спечелят ППи ДБ за да може да плащаме с крипто, да пушим тревица и да няма прокурори в България.

42

Обедини се народ

преди 1 година

Не мисля че ще минат прага без да използват някой балкански тактики

41

Анонимен

преди 1 година

Двете партии са свързани чрез аферата с Nexo. Т. е. имат вземане даване с престъпници.

40

Така де

преди 1 година

Защо не?!Щом може герП със СъДъСъ.....

39

Българин

преди 1 година

До 39. Аве господин преподавателю, да не си падате и вие по 13 годишни, като колегата ви от архитектурния

38

Преподавател в СУ

преди 1 година

Квото искат да правят ПП и ДБ. Не ми пука, аз ще гласувам за Възраждане, както и повечето образовани българи.

37

aZ-ът

преди 1 година

Аз лично им желая да сключат "уюдурмата", защото това ще е катализатор на упадъка им, който със или без този съюз ще се случи. Просто с коалиция ще стане по-бързо. Умнокрасавците от двете партии са изключително нагли, арогантни и самовлюбени парчоци, които не търпят чуждо мнение. Всеки мъж знае, какво се случва, като две "свекърви" се затворят в една стая - на небето се появяват гръмотевици. Тия ще се изпоиздавят в собствената си отрова. А аз - аз ще съм на първия ред с бира и пуканки.

36

Мравояд

преди 1 година

Мале как ще ви крада не е истина. Само да се докопам до властта и Ви почвам. Тоя път ще подсигурявам до 9-то колено, че сега съм до 4-то. Капарирал съм 4 апартамента още. Само ми трябва властта за да ги плата кеш. Гласувайте смело, ние сме истината!

35

КлубДондуков53

преди 1 година

Само негативи ще ви донесат от ДБ, повечето от тях си бяха верни слуги на Бойко още от времето на реформаторите, а той им се отблагодаряваше с проекти от министерствата, където имаше най-много власт. Момата от Субрат даже беше разследвана и от Олаф за злоупотреби с ЕС средства.

34

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ са под шапката на Нексо. Нормално е да се явят заедно. От една майка бозаят все пак.

33

КлубДондуков53

преди 1 година

Какви преговори водят, бившата министерша секлецарката на Ристьо си развява байрака на държавна издръжка из Европа качвайки статуси из фийса в последните дни на това народно събрание

32

aZ-ът

преди 1 година

Променкаджиите стигнаха дотам, че да се хващат за к... жълтопаветните умно-красиви, които на всеки избори са на "ръба", надявайки се да ги спасят да не потънат. Смятай колко са пропаднали кирчовците. Няма лошо - такива сме ги посрещали и изпращали много. Както каза Президентът - ще преживеем и надживеем и тази шарлатания.