Снимка: БГНЕС
fallback

Властите във Великобритания продължават да затягат мерките за борба с вредните емисии, отделяни от автомобилите.

На Острова постепенно се въвеждат забрани за дизелови автомобили, а хибридните полека започват да се налагат на мястото на бензиновите.

Следващата крачка в тази посока обаче е доста изненадваща, тъй като тя ще засегне хибридните модели. Именно те сега набират огромна популярност, тъй като инфраструктурата не е готова да приеме толкова голям брой електромобили.

Въпреки това хибридите ще бъдат забранени, като това ще влезе в сила от 2035 година, съобщава The Daily Mail.

Още по темата четете на сайта на Automedia тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Haha

преди 4 години

В Лондон специално всячески се търсят начини законово да се удължи агонията на ДВГ колкото е възможно по-дълго. Не затвориха центъра за коли, а просто увеличиха таксите, което значи, че който си е карал, пак ще си кара. А именно богатите и работещите в Сити-то с по 4-л.+ "екологични"двигатели. След две години увеличават ULEZ с малко повече, но пак не забраняват колите. Защо ли? На думи спасяват света, а на практика вкарват десетки дизелови локомотиви вътре в Падингтън стейшън всеки час. Nice,ah?

12

Haha

преди 4 години

Daily Mail, прас-прес UK. Същите, които боготворят Фараж и клоуна Борис и, които се четат от *** с незавършен трети клас - доста много между другото, плюс изперкали пенсионери, които още си мислят, че живеят в 19 в, а Британската империя още владее света. Изключвайки, че се карат нови коли и всичко е на газ, енергийната ефективност в UK е отрицателна и по-зле от БГ. Стари прозорци, неизолирани сгради, супер моторизирана икономика, екологичното метро по-скъпо от автобусите, влакове на дизел..

11

Картофчо

преди 4 години

До 2035 година има още много вода да изтече.Като се поизпразнят джобовете, може да си променят мнението и отношението!Сега искат да са фешън щото кинти бол, обаче като се скапе производството от всякакви еко-меко мантри и няма кинти за папо и топло ще запеят друга песен!

fallback