Вече официално е август месец. Слънцето е толкова силно, че можем да го понесем само и единствено, ако в едната си ръка държим коктейл, а с другата усещаме топлия пясък до морето.

Но смелата ни идеалистична мечта рязко се прекъсва от служебния имейл, който нервно пищи, за да ни напомни за крайните срокове и чакащите ни задачки в офиса... И така отново се върнахме рязко на Земята и в офиса, който в най-добрия случай пак не е на една ръка разстояние от морето.

Представете си обаче, че имате опцията да прекарате време на морето без да се налага да хабите отпуск. Хубаво, нали?

Днес ще поговорим точно за този вариант, който си има и термин – изнесен офис. Представяме ви топ 5 на предимствата да вършите работата си не от офиса, а от която си поискате вие външна локация.

1. Спестявате време и пари от транспорт

Ако сте от малкото късметлии, които живеят непосредствено до офиса, в който работят – благородно ви завиждаме. Ако не сте, то е добре да изчислите каква сума на месечна база давате за транспорт. А сега си представете, че работното ви място е на едни джапанки разстояние от бунгалото, което пък е на първа линия на морето. Това не струва нищо, пък дава много – основно кеф.

2. Ще се вдъхновите от природата

Няма нищо по-вдъхновяващо от това да слушаш морето по цял ден или да се наслаждаваш на птичките и чистия въздух в планината.

Със сигурност това ще внесе релаксиращ елемент в ежедневието и, сигурни сме, ще бъдете точно толкова работоспособни, колкото в офиса, че даже сме готови да се обзаложим, че дори ще свършите повече задачи.

Още за предимствата на изнесения офис четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase