5

Анонимен

преди 4 години

ще си занеса струга на плажа и ще рабодя от морето

4

Анонимен

преди 4 години

Не ви трябва нито лаптоп нито,каквото и да е друго.Трябва ви една хавлия и да владеете два три езика.Включително и няколкл вълшебни думи.Професията е стара и доста популярна.Нарича се: -гларус.не ви са нужни и кои знае какви умения.Малко чар,умение да забавлява,да казвате вълшебни думи,да помагате в носенето на плажни аксесоари и в краен случай да сте гид до най близките забележителности.Не е печеливша"професия" но е приятна и забавна и нищо не губите,даже напротив,печелите симпатични"чайки".

3

Жега

преди 4 години

Плажът не е подходящо място за лаптопи, щото прегряват. Ако сте усилили климатика и след това изкарате студения лаптоп навън, се получава конденз и дава накъсо, ако се включи.Затова, ако ви се работи на плажа, хващайте по една мотика и прекопавайте пясъка сутрин и вечер.Ето малките дечица по цял ден с това се занимават, при това имат пълен комплект строителна техника - камиончета, багерчета, кофички, лопатки.

2

Анонимен

преди 4 години

Невероятна глупост, поредната от тая "журналистка". Като мине сезона, чий ще го дирите на плажа в студено бунгало или къща? И какъв е тоя бизнес, който ще правите от плажа, освен ако не работите в туристическия бизнес?Невероятна глупост, първата причина просто кърти.

1

Багерист

преди 4 години

Аз като багерист кво да работя на плажа?