19 души са ранени при масова стрелба в Ню Орлиънс. Снимка: Reuters
fallback

Масова стрелба беше открита по време на парад по случай Деня на майката в Ню Орлиънс, предадоха  световните агенции, като се позоваха на местни медии.

По последни данни при стрелбата са били ранени 19 души - 10 мъже, 7 жени и две 10-годишни деца - момче и момиче. Двама от  пострадалите са в тежко състояние.

Масовата стрелба в Ню Орлиънс е била акт на улично насилие, а не терористична атака, съобщи говорителка на Федералното бюро  за разследване (ФБР) на САЩ, цитирана от Асошиейтед прес и  ИТАР-ТАСС. "Това е обикновен акт на улично насилие в Ню Орлиънс", отбеляза лаконично тя.

Около 200 души се бяха включили в празничната проява в южния американски град, когато беше открита стрелба. Полицията издирва трима заподозрени.

Южният американски град в щата Луизиана се отличава с едно  от най-високите равнища на престъпност в Съединените щати, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 11 години

MALIII ,KVO CENNO NASELENO MQSTO 4ISTO KRASIVO .OBRAZEC ZA SVETA.AMERIKANSKA IDILIQ PROSTO KRASOTA XAXAXAXAXA IDE MI DA EMIGRIRAM TAM MA NE MI DAVAT VIJ NA TAMERLAN I DJOXAR I ISLQMISTI MOJE MMMM.VI AMERIKANSKA

11

Анонимен

преди 11 години

Велика страна е САЩ! Всеки ден се стрелят и взривяват, но никога не могат да се избият! Това може да стане само с външна помощ...

10

Анонимен

преди 11 години

XA TOVA MQSTO PRILI4A NA SOLIPINOVO ILI FAKULTETO.TAKIVA MESTA MILION V AMAREIKA DA JIVEE DEMOKRACIQTA PUCAITE BRAKQ

fallback