Снимка: Булфото
fallback

Ръководството на ЦСКА официално потвърди, че Емил Костадинов вече не е част от "армейците". Постът спортно-технически директор в клуба пък се закрива и функциите на Костадинов ще бъдат поети от Милен Радуканов.

Собствениците на ЦСКА изказаха благодарност към вече бившия спортен директор на официалната страница на клуба.

"Собствениците и ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД изказват своята голяма благодарност към Емил Костадинов за свършената от него работа, оказаното експертно съдействие при подбора на футболисти, както и за високия му професионализъм, проявен от него в качеството му на спортен директор на клуба", се посочва в официалното съобщение.

От клуба обявяват, че прекратяването на договора с Костадинов е по взаимно съгласие, а досегашните му функции вече ще се изпълняват от старши треньора Милен Радуканов, който заема поста и на главен мениджър.

"Оттук нататък всеки спортно-технически детайл ще се решава от Радуканов и неговия екип. ПФК ЦСКА ЕАД още веднъж изразява благодарности към Емил Костадинов и му желае много нови успехи във всяко негово начинание", се казва в официалното съобщение на клуба.

Още новини от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Въпросев

преди 12 години

Ако има нещо общо със всички"звезди и играчи"докарани в клуба,за който цял живот милеем и живеем,много късно го махат.Но както се получава в случаите между редовете,предполагаме че е за това ,ние сме съгласни,заради успехите на самия клуба по добре късно отколкото никога.Не всеки голям футболист е голям организатор.Мисля,че Лечков и Стоичков също се надценяват,макар че съм ги обичал ,като футболисти.Не от всяко дърво става ***.Успех в държавата на робите.

17

Анонимен

преди 12 години

Емо е Супер!!! Забравихте 17 ноември, 1993! Емо е професионалист и един от малкото, които знае и може! Винаги е бил мълчалив и скромен. Яд ме е че поколението на Емо не направи нищо за българският футбол, но това не е само тяхна вина.Такива като Лупи и Патков ***********..............

16

Тоти

преди 12 години

Че този си беше пълен фигурант Само вземаше а за две стотинки работа не вършеше Но то и багажа му е толкова Две думи на кръст не може да каже.

fallback