Снимка: БГНЕС
fallback

Футболистът на Дания Кристиан Ериксен е в болница и в стабилно състояние, съобщиха от УЕФА.

Кристиан Ериксен е трансфериран в болница и е в стабилно състояние, съобщи УЕФА. Минути преди това бе разпространена снимка, на която се вижда, че Ериксен е в съзнание и с кислородна маска на лицето, докато го изнасят от терена на носилка.

Oще по темата

От УЕФА допълват, че в момента се провежда кризисна среща между представители на футболната централа и двата отбора, като допълнителна информация ще бъде дадена в 20:45 часа българско време. За момента не е ясно дали мачът ще бъде доигран.

Полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен изпадна в безсъзнание по време на мача Дания - Финландия от Евро 2020, който се играе в Копенхаген. Той падна сам на тревата без съприкосновение с друг футболист в 43-та минута на двубоя.

Всичко за Евро 2020 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Живеещ в Дания

преди 2 години

Лисицата като не стигнала гроздето и казала, че е зелено!

48

Анонимен

преди 2 години

До до живеещ в Дания 51 - Айде спри се малко. *** запалянковци има навсякъде. Нали помниш нашите с маймунските звуци, зиг хайл и прочие? Или да приравняваш българите с Митьо Очите и други знайни и незнайни мутри и серийни изнасилвачи.

47

до живеещ в Дания

преди 2 години

И къде им беше морала когато освиркваха бурно химна на финландците преди мача?А къде им беше пак морала, когато снимаха в близък план сълзите на жена му докато стои до безжизненото му тяло? Заблудени овце, все чуждото е много хубаво, все родното не е хубаво. Черногледи намръщени човечета.

fallback