49

Живеещ в Дания

преди 2 години

Лисицата като не стигнала гроздето и казала, че е зелено!

48

Анонимен

преди 2 години

До до живеещ в Дания 51 - Айде спри се малко. *** запалянковци има навсякъде. Нали помниш нашите с маймунските звуци, зиг хайл и прочие? Или да приравняваш българите с Митьо Очите и други знайни и незнайни мутри и серийни изнасилвачи.

47

до живеещ в Дания

преди 2 години

И къде им беше морала когато освиркваха бурно химна на финландците преди мача?А къде им беше пак морала, когато снимаха в близък план сълзите на жена му докато стои до безжизненото му тяло? Заблудени овце, все чуждото е много хубаво, все родното не е хубаво. Черногледи намръщени човечета.

46

Ваня

преди 2 години

Това са хора на ЧЕСТТА!

45

mn

преди 2 години

Ясно е, че някои от коментарите са тролски относно ваксините, но все пак това си е сериозен въпрос, след като се доказаха тромбози, а в Израел, които са с най-голям процент ваксинирани с половин уста признаха за увеличен брой мини-инфаркти при млади хора, нещо съвсем подобно на това, което се случи снощи. Дано не е вярно, защото при такива натоварвания доста спортисти биха били застрашени.

44

Допинга

преди 2 години

какво ли не прави, ще започнат да умират на терена. Няма ли кой да ги проверява?

43

Живеещ в Дания

преди 2 години

Никога няма да ги стигнем скандинавците. Те са с друг морал.

42

Анонимен

преди 2 години

ОНЕМЯХ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ- КОЛЕГИТЕ МУ РЕАГИРАХА МОМЕНТАЛНО АДЕКВАТНО, КАТО ЗАПАЗИХА ЧОВЕШКОТО МУ ДОСТОЙНСТВО, ПУБЛИКАТА НЕ ГЪКНА И ЗАПАЗИ ТИШИНА ЗА ДА ПОМОГНИ ДА СЕ ОВЛАДЕЕ СИТУАЦИЯТА- ВИДЯХ ЧОВЕШКА СОЛИДАРНОСТ- ТОВА МИ ВЪРНА ВЯРАТА, ЧЕ И НИЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ДЪРЖИМ ПО ТОЯ НАЧИН- МОЛЯ ПОВТАРЯЙТЕ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ТОЧНО ТИЯ МОМЕНТИ С ЧОВЕШКАТА СЪПРИЧАСТНОСТ НА ВСИЧКИ НА СТАДИОНА.

41

Додо

преди 2 години

С тези симптоми, много вероятно да е бил "ваксиниран" с не-ваксината на Бил Гейтс. Дано си има късмет да се оправи момчето!

40

Анонимен

преди 2 години

"Не човек, а желязо", просъскал доктор ковидист.Тихо ваксинираният казал "не, футболист".П.П. Перефразиран Веселин Андреев...

39

Анонимен

преди 2 години

Прекалили са малко с допинга аверчетата. Пък иначе винаги можеш да го пишеш коронавирус!

38

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо случайно. Душата си избира живота и всичко което да й се случи на земята. Не му е дошло времето.Душата напуска тялото,но се връща защото й казват че още не си е свършила работата. Не от Лекарите зависи а от духовния свят. Всичко се движи оттам.За материалните и неосъзнати хора да знаят че имат много животи на земята за да учат уроци и изплащат грешки.

37

Анонимен

преди 2 години

До паралелната вселенаистинският мъж си държи ракията в пластмасова бутилка от минерална вода.

36

Анонимен

преди 2 години

По-злобни и жалки същества от вас коментиращите няма. Лекарските екипи на двата отбора, реанимационен екип се борят, а жена му едвам се държеше на краката си. Цял стадион прояви уважение, но злобника дето съществува за кутията цигари, двулитровката ракия само да мрънка и да драска коментари в промишлено число по новинарските сайтове само това чакаше.

35

До 40

преди 2 години

Хвали ги! Повечето там са наши, но им плащат и уважават. Такива *** като теб ще го лекува кой е останал, плащат му 600лв. и го бият. Мислиш ли, че ще му пука как те лекува, когато си такъв скот

34

Полу-мъртъв

преди 2 години

И лекарите, и зъболекарите им са шест. Капитализъм раиииш. От умрели правят живи, докато в България и жив да си могат да те уморят за рекордно кратък срок без роднините ти да могат да се жалват.

33

Анонимен

преди 2 години

Браво на докторите!

32

Анонимен

преди 2 години

Големи хиени сте! Какви ваксини, какви бръмбари са ви в главата

31

Болница Лозенец

преди 2 години

Вкарайте го при нас - има един негов братовчед от ЮАР, който чака за бъбрек

30

Анонимен

преди 2 години

33 тогава нямаше мемета, а ти си много малък и ***. Станал си единствено от килима. Лигльо.