Снимка: БГНЕС
fallback

Звездата на френския футболен гранд Пари Сен Жермен Неймар реши да отбележи настъпването на новата година с грандиозен петдневен купон, на който е поканил 500 гости, съобщи "Глобо", цитиран от БНР.

Партито стартира на 25 декември и ще завърши с посрещането на новата година. Основното правило за гостите е да не ползват мобилните си телефони и да не публикуват снимки и клипове в социалните мрежи от партито, за да не предизвикват възмущение сред хората с масовото мероприятие в разгара на пандемията от COVID-19.

Неймар е превърнал имението си в Мангаритиба в нощен клуб, в който различни музиканти ще изнасят концерти. Къщата на футболиста е шумоизолирана, за да не притеснява съседите си, се казва още в информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Сандо

преди 3 години

все едно в Столипиново е роден!

25

Все повече

преди 3 години

Все повече хора започват да се усещат за "бруталната" заплаха от... грип! При положение, че 86% от положителните са клинично здрави хора и на практика им няма нищо, нелепите внушения, че "заразявали" другите, странното тестуване, което ликвидира всички други грипове на планетата... Все неща, които отвратиха хората и те си поискаха свободата. На повечето места не им бе дадена, затова ще си я отвоюват пл един или друг начин...Не случайно половината свят съди правителствата си.

24

Т.Петков

преди 3 години

Нагъл човек. Прави пир по време на чума. Такира трябва да ги съдят на конфискация на цялото имущество, и да лежат в затвор десет години, без право на предсрочно освобождаване. Какво като е Неймар?

fallback