26

Сандо

преди 3 години

все едно в Столипиново е роден!

25

Все повече

преди 3 години

Все повече хора започват да се усещат за "бруталната" заплаха от... грип! При положение, че 86% от положителните са клинично здрави хора и на практика им няма нищо, нелепите внушения, че "заразявали" другите, странното тестуване, което ликвидира всички други грипове на планетата... Все неща, които отвратиха хората и те си поискаха свободата. На повечето места не им бе дадена, затова ще си я отвоюват пл един или друг начин...Не случайно половината свят съди правителствата си.

24

Т.Петков

преди 3 години

Нагъл човек. Прави пир по време на чума. Такира трябва да ги съдят на конфискация на цялото имущество, и да лежат в затвор десет години, без право на предсрочно освобождаване. Какво като е Неймар?

23

SHEFA

преди 3 години

АКО ИСКА НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАДЕ ЩЕ БЪДЕ ПАРТИТО МОЖЕ ДА МУ КАЖА.

22

Анонимен

преди 3 години

Тоя чак плащал по 10 бона на месец на най-близките му приятели за да се забавляват с него. И приятели си купил човека...

21

Бим-бам

преди 3 години

Ще завърши, като Марадона.

20

име

преди 3 години

Най-важното е купона да го излекува от тежката контузия, която получи преди няколко дни. Почти умря човека!

19

Анонимен

преди 3 години

Парите развалят много някои хора.

18

root

преди 3 години

колко бело ще се употреби, лелеее...

17

Анонимен

преди 3 години

Бвраво на човека!

16

дада

преди 3 години

яко ше си пканя гости с отрицателен тест и ше псукам онлайн да ги яд ковид сектантите

15

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е новина... ако е решил квадратно уравнение примерно. За такива като него, с повече пари, отколкото мозък, са измислени повечето луксозни неща, да им прибират парите. Наздраве на купонджиите там!

14

Кашиков

преди 3 години

До ГигатаСефте комендантски!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Прилича на Реклама на FAKE NEWS

12

Бразил

преди 3 години

Браво! Покажи на глобалимтите как се празнува.

11

Анонимен

преди 3 години

do12друг *** освен тебе тук невиждам!

10

ля ля

преди 3 години

може да си го позволи ... прави го :)

9

аз-ът

преди 3 години

За никой от умр*лите не жаля. За лекарите - разбира се, че да. За останалите - НЕ! 80-годишните.. ами преди да жаля за умрелия 80-шен памперс ще жаля за умрелите от тумор деца недостигнали 18. И едва тогава за него, че бил миля умрел на 80! За по-младите също. Бохемчета-коремчета, дискотеки,тайни партита, джизъси, златки, оркестри,наргилета... Що? Щото сте специални? Свободни души? Умни сте, знаете - вирус нема?! Еми па специални сте... ядат ви червиите преди да направите 50. Па специалните сте!

8

аз-ът

преди 3 години

мдааааммм... и после след 2 седмици ще има рев, сълзи и сополи за оредното селебрити-мюзик-бохема вдигнал ритннал камбаната. Ау *** колко убав беше, ау *** колко добър беше. Има категория хора-изкарали парите си без грам мозък. Актьорчета, музикантчета,футбайлрчета. Пандемия пича вдигга купон за 500 гости. И 500 т*пака ще му дойдат диван-чапраз да му п*рдят из къшата? И що? Щото толкова много мразим себе си, че не можем да останем насаме със себе си за няколко месеца без др*га, наргилета и урви?

7

Анонимен

преди 3 години

Той и без това за футболист не става, може пък да е решил да пробва като диджей,от край време е известен с многодневните купони които заформя ще в Барса, обикновено по това време на годината винаги беше контузен и никой не можеше да го намери.