Снимка: БГНЕС
fallback

ЦСКА изигра пореден посредствен мач в групите на Лига Европа и логично падна с 0:1 от Йънг Бойс в София. Единственото попадение в срещата вкара Нсаме (34) след груба грешка на Бусато, съобщават от Gol.bg

Така швейцарците се изравниха с Рома на върха с по 7 точки, Клуж е с 4 пункта, а ЦСКА е само с 1 точка на последното място. Римляните и румънците обаче са с двубой по-малко, по-късно днес играят на "Олимпико".

"Армейците" пък продължават да са единственият отбор без гол в груповата фаза на Лига Европа.

Дебют начело на ЦСКА в Европа направи Бруно Акрапович, но и това не помогна на "червените" в гъстата мъгла на стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

1

преди 3 години

какво цска,може да бъде,това отборче от Ловеч,стига глупости.

44

..

преди 3 години

цскар съм.. ама това с мъглата.. смешно е. първото полувреме ИАНГ Бойс изглеждаха не като домакини, а все едно цял живот играят на националния и с мъгла. нашите първи опит за удар чак 35 минута и два паса не можаха да направят.. Бруно е добър треньор ама с футболисти, които не могат да си спрат топката или да подават точно как да стане.. жалко за Гришата, който им дава чували грешни пари на тия параолимпиици

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Срам за България.Един гол да не може да вкарат"Аз не виждам никакъв срам за България. Вчера на терена имаше 4-*** българи. ЧЕТИРИМА!Дори статията, че ЦСКА- ще играе с български вратар за първи път от 10 години се оказа фейк нюз и в крайна сметка на вратата на ЦСКА- беше Бусато.Какъв срам за България?

fallback