45

1

преди 3 години

какво цска,може да бъде,това отборче от Ловеч,стига глупости.

44

..

преди 3 години

цскар съм.. ама това с мъглата.. смешно е. първото полувреме ИАНГ Бойс изглеждаха не като домакини, а все едно цял живот играят на националния и с мъгла. нашите първи опит за удар чак 35 минута и два паса не можаха да направят.. Бруно е добър треньор ама с футболисти, които не могат да си спрат топката или да подават точно как да стане.. жалко за Гришата, който им дава чували грешни пари на тия параолимпиици

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Срам за България.Един гол да не може да вкарат"Аз не виждам никакъв срам за България. Вчера на терена имаше 4-*** българи. ЧЕТИРИМА!Дори статията, че ЦСКА- ще играе с български вратар за първи път от 10 години се оказа фейк нюз и в крайна сметка на вратата на ЦСКА- беше Бусато.Какъв срам за България?

42

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни абревиатурата CSS? какво означава?

41

Чорбата или Литекс ?

преди 3 години

Няма значение.... Йънг Бойс им разказа играта за футбола !

40

Анонимен

преди 3 години

А бе то на крив х.й, вълната му пречи!

39

смог

преди 3 години

Мъгла е думата която Фъндъкова ви плаща да сложите на заглавието....

38

Анонимен

преди 3 години

На тия шамандури пък мълата им пречела. То има един лаф за кривия и вълната и важи за чорбата.

37

ДДРОнег

преди 3 години

споко, цецкари, вчера от Йънг Бойс падна Литекс, а не старото велико цецка :):):)

36

Анонимен

преди 3 години

Абе закривайте този БГ футбол. Само с черно тото - толкова. Закривай! Не става!

35

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, а сините безпаричници къде играха, а? Турнира "Райковски ливади" с лагер в Левочево :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Таню

преди 3 години

Тирета и скоби жaлки, на какво се надявахте? С чaлга, бело и кoври чемпиони да станете? Купата в ШЛ да вдигнете?? Жaлки, жaлки...

33

Ахмед

преди 3 години

Дано Акрапович успее да ги освободи 90% от тези налични, флегматични футболист Не могат да играят средно бърз футбол, а и за толкова години не са се развили професионално въобще. Риткат си топката колкото да ги държат в отбора от ден до пладне и това е.Ганчев похарчи куп пари а тези бездарници не могат да победят отбор от първите 5 в БГ.

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се приеме закон с който се забранява участие на футболни клубове в международни срещи.Стига са излагали България по света.

31

Анонимен

преди 3 години

Кви позитиви? Мен ме е срам, че приемаме цивилизирани и толкова напредничави хора като швейцарците в град в който въздуха е по-лош от въздуха в канализациите на Швейцария! А нека сега некви плоскомозъчни да излезат с опорката, че половината отбор на Йънг Бойс не били швейцарци и т.н.

30

Н.Грозданов

преди 3 години

Позитивите от Евроучастието на Лудогорец и ЦСКА са отстраняването на Динамо Брест, Бате Борисов, Базел и спечелената точка срещу Рома. В тзаи обстановка и това е много. Догодина повече.

29

Анонимен

преди 3 години

Имал 8 деца, но през последните си дни е обкръжен от племенника си и доктора, децата му са го отсвири дори за рождения му ден. Нормални наркомански проблеми! Няма да спра да го повтарям, всяко хлапе надрусано колкото Марадона ще показва същите неща на терена.

28

До J

преди 3 години

Ти пък се изказа. А вие с 20 милиона дълг как още сте в Първа лига? Че и Шиши от дупката си излезе, за да ви помогне.Хвани чорбарите, пък удряй говедата по канчетата. БГ футбола е като управлението ни - пълен цирк.

27

J

преди 3 години

Само Левски !!! Измислени отбори не ни интересуват

26

Анонимен

преди 3 години

Бусато - какво звучно име в "българския" отбор. Сигурно е македонско.