Снимка: БГНЕС
fallback

Лионел Меси няма да си прави тест за коронавирус и да присъства на тренировката на Барселона в неделя.

Новината идва броени дни след шокиращото му изявление, в което обяви, че иска да напусне каталунския клуб, пише Вангуардия, цитиран от БНР.

Вестникът съобщава, че аржентинецът ще изпрати решението си чрез бурофакс - документи, които изискват препоръчана доставка, служеща като доказателство срещу трети страни. Доставката винаги се извършва при подпис от получателя.

Бурофакс се използва често в Испания, когато спешно се изпращат важни документи чрез сертифициран имейл, издаващ цифров сертификат с правна валидност.
 

Лионел Меси информира Барселона за решението си да напусне чрез бурофакс.

Още за спорт на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Атанас Велмазов

преди 3 години

*** ! Малък беше като футболист, малък и като човек !

16

Анонимен

преди 3 години

Над 80% от необразованите и злобни Българи мразят кадърни и образовани хора. Сега с този интернет говорят и злобеят против всеки успял човек. Така беше и със Стоичков. Добре като сте толкова умни създайте си с вашата професия светова известност, но не можете, защото сте *** и прости.

15

Ром'с47651

преди 3 години

Гледал съм Меси три пъти , на Камп Ноу, на Кальдерон и на СП в Русия... нито веднъж не останах впечатлен от него, типа -уау!Време му да напусне Барса и ще я напусне сега... И за Барса и за Меси развода ще Е добре.

fallback