17

Атанас Велмазов

преди 3 години

*** ! Малък беше като футболист, малък и като човек !

16

Анонимен

преди 3 години

Над 80% от необразованите и злобни Българи мразят кадърни и образовани хора. Сега с този интернет говорят и злобеят против всеки успял човек. Така беше и със Стоичков. Добре като сте толкова умни създайте си с вашата професия светова известност, но не можете, защото сте *** и прости.

15

Ром'с47651

преди 3 години

Гледал съм Меси три пъти , на Камп Ноу, на Кальдерон и на СП в Русия... нито веднъж не останах впечатлен от него, типа -уау!Време му да напусне Барса и ще я напусне сега... И за Барса и за Меси развода ще Е добре.

14

Почти фен

преди 3 години

Гледал съм Меси няколко пъти на Камп Ноу..... Няма такова шоу,В Барса той не е просто част от ФК Барселона, а институция. след един от мачовете, на следващия ден, след три гола и и две асистенции цялата местна преса излезе с една и съща снимка на първа страница- Лео вдигнал ръце към небето, както прави всеки път след гол..... И надпис на фона на снимката "Отче Наш".Ако остане вероятно ще го канонизират. :)

13

емиграция

преди 3 години

Такава е съдбата на повечето звезди. Преди залезът винаги изникват проблемчета...Няма Барса, няма Реал, няма М. Сити,няма Байрен, няма Ювентус...После ще му помогнат редактори да напише автобиография и.....айдеееее да става я треньор, я бизнесмен...Хич да не ги мислим.Кой , сам каквото си изкове....Ако има мозък ще продължава нагоре, но ако е , като Марадона.....Майчице мила....

12

Анонимен

преди 3 години

Предният път същите тея Барса изгониха, като мръсно коте един от най добрите си вратари в последните 40г. Това за мен е един смешен отбор, не разбиращ основите на играта и уважението към легенда и зрител. Очаква го лошо бъдеще... Не уважението рано или късно се връща

11

Анонимен

преди 3 години

Испанците са неблагодарници. Доказващи са го десетки пъти със своите легенди. Джуджето трябваше отдавна да е заминало от там. Англия е много по яко първенство с много повече зрители. Направо гааз с 200 към Сити - играят същия стил игра, треньора му е любимец, арабите са готови за плащания .. Друг шанс едвали ще има толкова благоприятен за трансфер.

10

наблюдател

преди 3 години

Сега е момента Меси да дойде в България.

9

Анонимен

преди 3 години

100 мил.. Няма такава заплата... 40 мисля му е годишната... Другото са реклами и доходи от хотели и т. н. За другото написано и децата по света... Парите необходими за да се направят училища и болници из цяла Африка са два пъти по-малко от парите, които харчат хората за парфюми за една година...... Но никой не спира да се пръска, а някои се къпят направо

8

Анонимен

преди 3 години

100 милиона евро годишна заплата, кому са нужни толкова много пари.... да,ще си купи от скъпите яхти, супер кола, къща където си поиска, жени/мъже каквито си хареса, какво ще прави с остатъка вероятно и той не знае...

7

Анонимен

преди 3 години

100 милиона евро годишна заплата за един ритнитопковец,бил той и най-добрия..света се е побъркал! С тези пари вероятно няколко значими за човечеството научни пробива щяха да се открият..но важното е една безмозъчна маса да гледа 22-*** безчозъчни ритнитопковци и да вървят едни залози и реклами....ужас. За хилядолетия не сме мръднали интелектуално никъде...дай на народа хляб и зрелище.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Докато не почнат да си режат вените нищо не е.

5

аз-ът

преди 3 години

уникална, изкъртваща футболна драма. освен болните на тема футбол д*генерати от крайните квартали на градовете, батки-матки и мме-ци и прочие дегернаритивизъм не знам, кой нормален се интересува от темата, но все пак - признавам - драматично да. Дори аз се вълнувам.

4

Анонимен

преди 3 години

Джудже отиди в Англия. Там е истинския футбол.

3

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 3 години

Време е Меси да заработи повече кинти, отколкото му дават в Барса! И без това е кандидат-пенсионер. Не може да играе в изчерпан отбор. Достатъчно години ги носи на гърба си. Пък и ще се види какво е Барса без Меси.

1

Анонимен

преди 3 години

каква поредна драма, дами и господа. Ето до какво води алчността