Снимка: Lap.bg

Левски продължава да няма победа на своя стадион "Георги Аспарухов" за 2020 година, след като загуби от Царско село с 0:1 в двубой от третия кръг на efbet Лига.

Футболистите на треньора Георги Тодоров за пореден път показаха сериозни слабости в играта си и позволиха на гостите да поведат в края на първото полувреме, благодарение на Божидар Васев (45+2').

През втората  част 26-кратните шампиони се опитаха да стигнат до нещо повече в срещата, но безидейността на тима в офанзивен план за пореден път разочарова феновете и играчите на домакините получиха обилна доза освирквания. В края на срещата домакините се разминаха с равенството, след като нанизаха два последователни удара в гредата.

Така към момента Левски заема стряскащото 12-о място в класирането с актив от 1 точка след три изиграни мача от началото на първенството. Царско село пък е първенец със 7 пункта.

Двата отбора започнаха мудно срещата, заради високите температури в столицата днес, но в крайна сметка домакините първи стигнаха до първата интересна ситуация в мача в шестата минута. Матео Стаматов и Паулиньо предприеха добра атака отляво, след което юношата на "сините" отправи прострелен пас, успореден на голлинията, който обаче бе пресечен от вратаря Джони Пласид.

Подборностиза мача четете в Gоl.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase