17

юмрук

преди 3 години

Утрото е по-мъдро от вечерта. Сънят променя решенията. Очаквах треньорска оставка. Дъртия, всяка твоя минута в Левски дърпа отбора надолу, когато и да си тръгнеш ще е много късно. Ти тръгна да показваш на стари години характер. Изгони Костов, Горанов, Холмар, Алар, Миятович, Тиам, Райнов, Нашименто, Нуно и кого ли още не, цял отбор. Трябваше и си длъжен да си по-ниско от свещената трева на Герена! Така ни БКП ни Черепа не би ни разбил! В Ъ Н плюнчо! Сори, Много значение ти обръщам.

16

Анонимен

преди 3 години

Тия, ако са финансирани от турската партия да си ни дадат името Левски. Срам, Срам

15

Анонимен

преди 3 години

Следват загуби от Ново Село,Старо Село и Красно Село!

14

Анонимен

преди 3 години

Ей тука всекъкъви цесекари - умни, умерени, оперени.("левскари" до гроб). Хор грухтящий.

13

Умерен цесекар

преди 3 години

Говедата са се устремили право към Б група ....

12

юмрук

преди 3 години

*** не осъзнава колко е глупав. ГОШО *** не разбира, че не е тренер. От нападатели мечта за всеки отбор успя да направи МИШ - МАШ. Както от хубави продукти, може да направиш тюрлю гювеч, така от хубав материал ти направи това, което и най-големия противник на Левски не би направил. Крепоста е предадена от вътре. Жоре, троянски кон си, но ти не можеш да го разбереш, трябва и акъл, не само плюскане.

11

Цска

преди 3 години

Ми нормално слаб отбор слаби резултати както е тръгнало ще симаме 2ва ЦСКА в а група и 2 Левски в б група.

10

Коментар

преди 3 години

Закривай безполезните ритнитопковци

9

левскар до гроб

преди 3 години

Този дърт глупав тренер дошъл да помага. Възможностите са му нулеви, абсолютно никакви, така че пречи - вреден е. БЕЗ ТРЕНЕР ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ, гарантирано, знам го от опит. В Ъ Н! Не са във форма откакто ги взе. Като са контузени не форсирай нещата, изчакай, от ЗВЕЗДИ ги направи най-посредствени и смешни момчета.

8

Ельоменат

преди 3 години

Какви Левски и ЦСКА. Футболът в България е на ниво Папуа. Няма ДЮШ има само ***, които в страните си щяха да са на плантацията. За това падаме от Косово и Черн гора. Клубовете трупат дългове за да купуват излишни африканци, след това или фалират или вземат лиценз н друг клуб и така лъжат държавата. Футболът в България трябв да се забрани със закон. Д се направят ДЮШ и всичко да тръгне от нулата сега само дълбаем дънлто

7

Анонимен

преди 3 години

Да си беха почнали от В група, без това нямат състав за А, поне щяха изчистят дълговете..

6

Пената от Мировяне

преди 3 години

Нема пари...

5

Анонимен

преди 3 години

Аз съм щастлив защото живея там в кв.Сухата река и ако Левски победи много лошо се напиват феновете разрушават трупат отпадъци,уринират и повръщат понякога се бият или се ръгат с ножове.Крещят цяла нощ.Не са тия хора за футбол.Не че сега не се напиват и не крещат като обезумели но са някак по-тъжни.Иначе избухват много.

4

Анонимен

преди 3 години

Закривай.....................Наско Сираков беше голям футболист, но сега младите левскари играят като куци коне!!!

3

8:0

преди 3 години

ТРЕНЕР с действията или бездействието ти нищо добро не става - вреден си. Никой не те иска, а ти си мислиш че помагаш и лъжеш, че е бъзвъзмездно. Махай се, някой трябва да ги събуди, пък и може да си проклятието на Левски . В ПРЕДИШНИТЕ мачове не правиш смени, а вътре едвам вървят. Няма как да разчиташ на скамейкта, а да не ги пускаш. Не искам пък да си помисля, че мача беше игран когато една фирмичка малка даде парите за заплати. От както си тренер, нито един футболист не е във форма. БЕЗ ТЕБ!

2

Вълчо Кумчев

преди 3 години

Без милост към Уефскито! БОЙ ДО ПРИМАЛЯВАНЕ ! Сирачето дообира мангизите и чао регаци ! Уефски -отбора на Слабаков от Лясковец...

1

Анонимен

преди 3 години

Закривайте ги тия от Ф. К. Левски. Тия не могат да играят футбол.