Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback
Общ преглед
 
Предаването на акциите на Левски на премиера Бойко Борисов завърши очаквано с неуспех. В ролята на куриер се изяви журналистът Сашо Диков, но ценните книжа не бяха приети от Севдалина Арнаудова, PR на премиера.
 
Тя заяви, че Бойко Борисов няма да приеме акциите на футболния клуб и определеи безпрецедентната ситуация като обидна.
Oще по темата
Спортният министър Красен Кралев обяви, че случващото се не е нормално, но то не е предизвикано от държавата, а от собственика на клуба Васил Божков.
 
"Премиерът няма моралното право да притежава акциите, на който и да е спортен клуб в България. Те се прехвърлят, когато и двете страни са дали съгласие. Върнете акциите там, откъдето сте ги взели".
 
Красен Кралев заяви още, че е редно сега акциите да бъдат предоставени на феновете на "Левски" и напомни, че клубът има много рекламодатели и винаги бизнесът е искал да помогне на клуба.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

316

Анонимен

преди 3 години

до к.393Акциите са поименни, адресирани ди ББ. Изходът е той да ги приеме и веднага да ги джироса на ветераните на Левски, които във facebook ги поискаха от В.Б. Вместо да се връщат при него, елегантният ход е чрез премиера да отидат при Н.Сираков, П.Петров, Михайлов, Ивков, Жечев, Пл.Николов, Телкийски, Г.Иванов и много други. Би следвало ББ да не държи на своето его и да покаже, че е склонен на компромис. Другото е проява на инат.

315

Анонимен

преди 3 години

Подхвърлиха Левски и сега следва свободно падане .. ало левскарите!

314

Левскар ,до 220

преди 3 години

Бойко Борисов никога не е ставал собственик на акциите на ЛЕВСКИ Така че правилно отказа ,Може да ми слагате минуси колкото си искате

fallback