316

Анонимен

преди 4 години

до к.393Акциите са поименни, адресирани ди ББ. Изходът е той да ги приеме и веднага да ги джироса на ветераните на Левски, които във facebook ги поискаха от В.Б. Вместо да се връщат при него, елегантният ход е чрез премиера да отидат при Н.Сираков, П.Петров, Михайлов, Ивков, Жечев, Пл.Николов, Телкийски, Г.Иванов и много други. Би следвало ББ да не държи на своето его и да покаже, че е склонен на компромис. Другото е проява на инат.

315

Анонимен

преди 4 години

Подхвърлиха Левски и сега следва свободно падане .. ало левскарите!

314

Левскар ,до 220

преди 4 години

Бойко Борисов никога не е ставал собственик на акциите на ЛЕВСКИ Така че правилно отказа ,Може да ми слагате минуси колкото си искате

313

Анонимен

преди 4 години

До специалистиЗатова пък, здравният министър не е медик

312

специалисти

преди 4 години

А завършил МЕДИЦИНА може ли да стане министър на спорта? Питаме, защото снощи по телевизия се появи състудент лекар на въпросния министър.... и настана страшен смях! Вероятно Б.Б. смята, че за спорта у нас е необходим лекар? Ама май по - скоро РЕАНИМАТОР! А на тая снимка този мяза на погребален агент..

311

гдгдффг

преди 4 години

Берлускони как беше собственик на Милан и премиер? Ама може да си обясни парите

310

Анонимен

преди 4 години

Значи може един министър председател да има тайна къща в Барселона, а не може да притежава явно акции, които по закон са вече негови?П.П. А дали най-накрая мутрьо се научи как да си слага маската правилно?

309

Анонимен

преди 4 години

Темата се преекспонира, защото отбора не може да,, попадне в точните ръце,,. Съжалявам за този отбор много жалко, да го развяват, като,, мръсен пар*ал,, от властта и Олигархията със съмнитлни доходи и от един леко не зрял човек, който винаги е до фалиралите лица. Гледала съм го този филм, беше сага,, КТБ,,. Жалко за хора

308

Анонимен

преди 4 години

Не може като Берлускони , боко е джудже сравнение с него!!!!

307

умни хора

преди 4 години

Има ли поне един нормален човек, който да не знае,че в дъното на всичко гнусно, лошо, корупционно в тази държава е Тиквата? Идват избори, нека пак да гласуваме за Тиквата.ОРУЕЛ---Народ,който гласува за своите мъчители, не е жертва, а съучастник.

306

само Левски

преди 4 години

Това е възмутително! Управници и богатши да си играят с Левски! Отборът е с национално значение! Той е повече от футбол, той е символ! Бойко, Кралев, правосъдният министър да ми отговорят какво ще стане с ФК Левски! Понеже ще си спомня отговора или мълчанието по време на изборите! Искаме си отбора, славата му, гордостта, която ни носи!

305

Анонимен

преди 4 години

На Бoко му трябват само гласовете на левскарите, а не фк Левски

304

До Чегевара

преди 4 години

Той, за малко и футболист на годината да стане, ама пуста му скромност...

303

Чегевара

преди 4 години

Абе Кралев, как да не може! Ами Берлускони?

302

ББ

преди 4 години

Конституцията ни не спазвата демонстративно ...та аре моля,сега си ги мерите меките,ама сметката ще я платят необразованите и безработните...както винаги...а сега и гладни скоро,никои не му пука за Левски...ЦСКА..отклонява се внимание от неСправедливият живот в държавата ни и в ЕС,разделихте хората и променяте ценностите им,не спазвате Конституцията и Законите..вие си ги гласувахте...скоро ще сърбате плодовете...гладен човек и силна вода не се спират...скоро и във вашите домове и замъци

301

Прост

преди 4 години

Тоя дето си пусна брада лъже най-долно. Има как - подава си оставката като премиер и става собственик да им слуша възгласите от шествията. Ама не - 2 метра разстояние и да си мият ръцете.

300

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Този "индивид" какво се прави на "интересен"........в България всичко е възможно----това е истината

299

Анонимен

преди 4 години

Ще се връзвате на тия нескопосани ПР акции, да не сте на нивото на Тити? Само мафиоти могат да искат да вземат нещо което е на загуба, сетете се сами защо.

298

Веселяка

преди 4 години

А как бе Кралев го извъртяхте с ЦСКА-София? А с Левски не можете, явно няма как да се облажете, Божков не си дава парите.

297

Анонимен

преди 4 години

Бочко ти ли ще го вземаш У'евски или ще го джиросаш на Дебелян Пеевски?