Снимка: БГНЕС
fallback

"Левски ще умре", това ще бъдат последствията според Васил Божков ако депутатите гласуват предложените от Валери Симеонов промени в закона за хазарта. Вчера той призова феновете на футболния отбор да настояват за среща с премиера Бойко Борисов. 

Днес и двете страни излязоха с изявления относно промените в закона.

"Нека да уточня, че нашите действия не са продиктувани от думите на Божков да се срещнем с премиера. Очаквам да получим яснота какво се случва с нашия клуб в случай че законодателните промени, засягащи хазартната дейност, бъдат приети във вида, в който са предложени. Защо имаме такова очакване? Защото в последните десетина години, нещата по върховете на българския футбол се случват с прякото участие на държавата", каза председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндилян пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

HeinrichHimmler

преди 4 години

Телета какво ревете? Човекът е ощетил всички нас с неплатени данъци в размер от 250 до 500 милиона. То и аз така мога да ви издържам с такива далаверки, ама трябва ли всички да плащаме вересиите на мутра като Черепа ?!! Не мисля!!!

56

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ И ВЪВ ФУТБОЛА!ТИЯ СЕГА ...САМО СЕ ВОДЯТ ЗА "ФУТБОЛИСТИ"!!!ИГРАЯТ....КАТО "СПАРИНГ ПАРТНЬОРИ " НА СВЕСТНИТЕ ОТБОРИ...!БИЯТ ГИ --КАТО МАЧЕТА У ДИРЕК....НИЩО ПОВЕЧЕ!

55

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

eдин вид черепахата ще закрие леефски, ако почне да дава повече пари на държавата бидейки монополист в хазартните игри. и, мен требва да ми е зор?

fallback