57

HeinrichHimmler

преди 4 години

Телета какво ревете? Човекът е ощетил всички нас с неплатени данъци в размер от 250 до 500 милиона. То и аз така мога да ви издържам с такива далаверки, ама трябва ли всички да плащаме вересиите на мутра като Черепа ?!! Не мисля!!!

56

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ И ВЪВ ФУТБОЛА!ТИЯ СЕГА ...САМО СЕ ВОДЯТ ЗА "ФУТБОЛИСТИ"!!!ИГРАЯТ....КАТО "СПАРИНГ ПАРТНЬОРИ " НА СВЕСТНИТЕ ОТБОРИ...!БИЯТ ГИ --КАТО МАЧЕТА У ДИРЕК....НИЩО ПОВЕЧЕ!

55

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

eдин вид черепахата ще закрие леефски, ако почне да дава повече пари на държавата бидейки монополист в хазартните игри. и, мен требва да ми е зор?

54

Кралев-червено леке

преди 4 години

Г-н Кралев, с какво право подарихте държавна собственост (Стадион Народна армия и базите в Панчарево) за милиони на ЦСКА София(Литекс). Считате ли , че 7 000 000 българи, които нямат отношение към новоизлюпения Ловешки хибрид одобряват вашите пристрастия към ЦСКА. Не се ли страхувате, че рано или късно народът ще ви потърси тежка сметка за това ?

53

Анонимен

преди 4 години

Каква среща с баце бе, той е в Давос да научи света как да се развива икономически, пука му за някакви фенове от подуене....

52

Аз знам

преди 4 години

Феновете трябва да са наясно, че хиляди хора дават последните си пари за хазарт и задлъжнават ? А какво ще стане с лефски незнам ! Футболът е просто една игра, а я превърнаха във война !?!?

51

Фен

преди 4 години

Радостта да прибере Череповски!

50

Joko

преди 4 години

Управляващата върхуша застави Черепахата да финансира Левски. Ние няма да те "пипаме", но ти ще финансиааш отбора. При създалото се положение, на Божото му дреме на *** какво ще се случи с Левски.

49

komitataе в политика

преди 4 години

използването н а феновете с цел прокарване на интереси в хазарта е наистина игра без кос но какво пък в БГ всичко е наобратно

48

Анонимен

преди 4 години

Аман от лумпенясали фенове ! И като го няма Левски , какво ? Колко други отбори ги няма , защото няма кой да ги захлебва . Тези , които са "отбора на народа ", ако наистина са от народа , ще играят за "без пари" и няма да напускат . "Феновете" да дават по-малко за "бело" !

47

Сериозно

преди 4 години

Направо сърцето ми се "къса" за Божков и ФК Подуяне.... Нали казват, че бил "милиардер"? Какво ще го сбърка някаква лотария с търкане на билетчета, като има уж много по-сериозни бизнеси - пътно и жилищно строителство, казина и т.н. А ако т.н. "ултраси" наистина "обичат" отбора си да си намерят някаква работа, а не да са на хранилка към измислените "фенклубове" и да вместо да взимат пари от отбора - да си плащат за абонаментни карти, билети, артикули и по този начин да помагат на клуба!

46

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ, КОИТО СА КАЦА БЕЗ ДЪНО? САМО СЕ НАЛИВАТ ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ, А РЕЗУЛТАТ НЕМА.

45

обикновен

преди 4 години

Аз съм левскар, но съм и за честна игра, без черно и явно тото, без хазарт в спорта! Благородно да посрещаш победата и мъжки да понасяш загубата...утопия (?!), може би, но на мен, както и на повечето фенове им е омръзнало от сапунки и театър!

44

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

43

Анонимен

преди 4 години

Стига с този Левски.Група шушляци и такива, които трябва да са по затворите ни занимават с техните проблеми.Ами..ако феновете на ЦСКА излязат и кажат...че искат да може да се стреля свободно по улиците..защото...техния собственик продава оръжие??А и черепа ак9 само на лотарията разчита за да издържа Левски...да го и в бизнесмена.

42

334

преди 4 години

Сигурен съм, че Бойко ще отстъпи. Хулиганите ще протестират агресивно, а Боко е страхлив. У нас всяка реформа пропада, защото т.н. правителство няма топки да я проведе, без да се страхува, че ще се засегне част от обществото - което е неизбежно при всяка реформа.

41

nikonik

преди 4 години

Ми че Левски си е закрит на 27.08.1949г. и на негово място е създаден Динамо. Иначе сегашният клуб е регистриран през у991г.

40

Анонимен

преди 4 години

На божков може лесно някой да му изгаси лампата и да се събуди с истинали крака на тъмно място.... не е толкова невъзможно ;)

39

Анонимен

преди 4 години

сега разбрахте ли защо на левски викат отборът на народа защото всички бедни българи търкат билетчета като ненормални само и само за левски да има пари

38

Анонимен

преди 4 години

Боли го Божков за Левски, важното е повече хора да мрънкат. Пък току виж оцелеят билетчетата още малко.