Снимка: БГНЕС
fallback

Последните апели на Димитър Бербатов за промяна във футбола накараха много анализатори да предположат, че ще бъде един от кандидатите да замени Боби Михайлов като президент на БФС.

"Бербатов не иска да става президент на БФС – засега", обяви неговият мениджър Емил Данчев.

"Много говорихме с Бербатов и той заяви, че не е готов да поеме БФС. И аз съм на същото мнение. Не искам да бъде употребен, както това се случи с негови колеги. Според мен най-добрия път за него е първо да бъде вицепрезидент или член на Управителен съвет, да навлезе в нещата като ръководител. Нека да му дадем време сам да реши. Досега той е показвал, че рядко бърка", каза Данчев пред Канал 3.

Според мениджъра евентуална кандидатура на Лъчезар Танев за поста, ще бъде много подходяща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Бербатов да се чувства шеф у дома си това му пожелавам защото той никога не е чувсвал националния отбор нещо значимо Пример след освобождението много от заможните Българи са дали част от душата си за България -такава част никой от известните ни футболисти след Стоичков не е давал -Извиняам се -дадоха я Мартин Петров Стилиянов но не и Бербатов-не и той

9

Анонимен

преди 4 години

Бербатов е най-подходящия кандидат, за който се сещам.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие наред ли сте?Митко, който при всеки проблем на терена се чумереше да бъде президент на БФС?Президент на БФС трябва да бъде някой възрастен и улегнал човек, който е преминал през ръководни длъжности и има огромен опит, нещо като Жозе Моуриньо (давам го като пример)

fallback