10

Анонимен

преди 4 години

Бербатов да се чувства шеф у дома си това му пожелавам защото той никога не е чувсвал националния отбор нещо значимо Пример след освобождението много от заможните Българи са дали част от душата си за България -такава част никой от известните ни футболисти след Стоичков не е давал -Извиняам се -дадоха я Мартин Петров Стилиянов но не и Бербатов-не и той

9

Анонимен

преди 4 години

Бербатов е най-подходящия кандидат, за който се сещам.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие наред ли сте?Митко, който при всеки проблем на терена се чумереше да бъде президент на БФС?Президент на БФС трябва да бъде някой възрастен и улегнал човек, който е преминал през ръководни длъжности и има огромен опит, нещо като Жозе Моуриньо (давам го като пример)

7

Анонимен

преди 4 години

Ще е втасаме хептен ! Твърдо не.. силно лабилен лесно се предава не може да бъде лидер цялата му кариера го доказва !

6

Анонимен

преди 4 години

Само Емо Костадинов заслужава.

5

Щерю

преди 4 години

Бербо го дава като някакъв Дон на футбола! Ай, посмали, малко...

4

Анонимен

преди 4 години

Докъде стигнахме...някакъв 39 годишен сополанко да ни е президент.Тоя какво изобщо разбира от ръководство на футболния съюз? Вкарал 3 гола на Ливърпул и вече го сравниха даже със Стоичков. Пълна идиотия!

3

Анонимен

преди 4 години

на думи много лесно явно от староста си бербатов има начална фаза на деменция тои може да е забравил но аз помня фразата която каза ухилен до уши ако не можете да се справите извикаите ме аз ще оправя бг футбола

2

Анонимен

преди 4 години

До 2:Една от причините Бербатов да не трябва да влиза е БФС е точно заради хора като теб, които изглежда не могат да оценят колко различен начин на мислене и действие има той от останалата плява и само ще го хулят независимо какво прави. Затова по-добре да изчака да добие опит и най-вече в БФС да влязат хора, които споделят мисленето и идеологията му, иначе с хората като този от коментар 2 нищо никъде няма да се случи хубаво.

1

Odpo

преди 4 години

Бербата щом не иска да нагази в тази **** яма, сами си правете сметката какво се случва в БФС