Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Националният селекционер Красимир Балъков също е подал оставката си днес, след като преди това същото направиха президентът на БФС Борислав Михайлов и всички членове на Изпълкома.
Oще по темата


Вицепрезидентът Йордан Лечков трябва да предложи нов селекционер на следващото заседание на Изпълкома.

"Взехме решение, единодушно подадохме оставки. Данчо Лечков, като първи вицепрезидент, реши, че Михаил Касабов трябва да изпълнява функцията на президент до следващия Изпълком, който трябва да насрочи извънреден Конгрес".

"Красимир Балъков реши, че също трябва да подаде оставката си, след като президентът и целият Изпълком направиха същото", разкри президентът на Славия и член на Изпълкома Венцелсав Стефанов.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Кармен Младенова

преди 4 години

Сливенския ром Лечков...и тоя имал право на глас. Ега ти държавата...

41

Гошо

преди 4 години

До Анонимен 9Не е до пари! Просто и медиите и хората не спират да повтарят за "класата" на Английския футбол. Която е една фикция. Италия, Испания, Франция и Германия са добрите национални отбори в Европа и имат Европейски Титли. Ние сме ги побеждавали! А Англия се е класирала до четвърт финал за Европейско и не сме ги били от 60-те години насам. Защо? Защото те имат самочувствие и играят за победа!На нашите футболисти им трябва бой и психотерапевт!

40

Гошо

преди 4 години

До ЛечковХахахаха! Изсмях са! Това ако наистина стане ще е жива комедия!

fallback