42

Кармен Младенова

преди 4 години

Сливенския ром Лечков...и тоя имал право на глас. Ега ти държавата...

41

Гошо

преди 4 години

До Анонимен 9Не е до пари! Просто и медиите и хората не спират да повтарят за "класата" на Английския футбол. Която е една фикция. Италия, Испания, Франция и Германия са добрите национални отбори в Европа и имат Европейски Титли. Ние сме ги побеждавали! А Англия се е класирала до четвърт финал за Европейско и не сме ги били от 60-те години насам. Защо? Защото те имат самочувствие и играят за победа!На нашите футболисти им трябва бой и психотерапевт!

40

Гошо

преди 4 години

До ЛечковХахахаха! Изсмях са! Това ако наистина стане ще е жива комедия!

39

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Балъков беше прекрасен футболист, но като треньор направи най-лошата серия на националния отбор по футбол в цялата му история. Факт !Добре си беше в Етър. Беше направил добър отбор и играта, и резултатите бяха доста добри.Що му трябваше да се хваща с националния след като за всички е ясно, че нямаме футболисти ?!Иначе футболът е отражение на управлението на държавата, както каза прездента Радев.Държавата е на дъното, а капитанът докарал ни до катастрофа продължава да си мисли, че летим.

38

Анонимен

преди 4 години

Махай този, слагай онзи каза публиката. А публиката нещо не разбра, че я измислиха, за плаща през услугата ТВ, или билети за мача, и няма думата за повече.Дори и да си мисли, че нещо зависи от нея, то това е само илюзия. А съдейки по приходите, продукта се продава въпреки ниското си качество. Пазар какво да правиш. А клубовете ще си изберат ново лице, което ще обере негативна при нужда. А качеството е такова каквото устройва участниците в играта бизнес с спорт.

37

Анонимен

преди 4 години

Bylgarski sport...maitam

36

z-rock

преди 4 години

То ако ще останат Лечков и Венци, по-добре да си върнеме и Перуката,... тая работа нещо от пусто в празно ще дойде!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Махайте се всички и шефове на отбори и всички. 20 год ви гледаме простотията нищо неможете. Единственият отбор, които мяза на нещо е Лудогорец пълен с чужденци. Всичко останало е безсмислено. Затваряйте цялата лига след 10 години на ново с млади и амбицирани хора да успяват и да побеждават, а не с *** мислещи за пари и дискотеки.

34

ined

преди 4 години

Лечков няма какво да предлага, ами да си хвърля и той оставката щото е същото рядко лай но като Перуката

33

Лечков

преди 4 години

Спокойно, намислил съм перфектния треньор. Навремето пазаше за националния.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Балъков сърцето му е Етър!Да ги поема пак, че нещо не се представят много на ниво!

31

Sichtpunkt

преди 4 години

Вицепрезидентът Йордан Лечков трябва да предложи нов селекционер на следващото заседание на Изпълкома.Е защо Йордан марихуаната ще предлага?? Като дойде новото ръководство да почне на чисто.

30

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименТи не знаеш, ако дойдем ние, какво ще направим. Можеш само д апредполагаш! А предположението показва незнание, а публичното съмнение е спекулация, т.е. изразено несъгласие, но поднесено така, че да уязви опонента. Да, добър опит, но ако такива изказвания не бях лековати и не издаваха душевната нищета на източникът им;))))

29

Разликата

преди 4 години

По времето на лошия социализъм футфолистите не тренираха на маса в чалготеките и затова не падахме с 6:0.А сега по време на добрата демокрация футболистите тренират на маса в чалготеките и затова редовно падаме с 6:0.

28

Анонимен

преди 4 години

Най-после.Вече може и да гледам БГ футбол

27

Анонимен

преди 4 години

Радефф им даде опорка и днес всичките другари са про-БФС. Браво на вас другари, стабилни сте.

26

Анонимен

преди 4 години

Закривай! Всички вън, последния за спусне кепенците, да дръпне шалтера и да заключи вратите.

25

Ром"с

преди 4 години

Добро решение на Балъков,няма резултати -напускане.Може много да е работил ,може да има желание,но щом няма резултати ,то трябва да си ходят.

24

пфу на герб!

преди 4 години

Евалата и на Михайлов и на Данчо Лечков и на Краси Балъков, дайте си оставките и нека го видим боко тиквата и неговата корумпирана мафия герб какво ще постигнат сега на международния терен.

23

Анонимен

преди 4 години

Най-слабия треньор в историята на националите, факт.