Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Селекционерът на България Красимир Балъков официално поднесе извиненията си на футболистите на английския национален отбор след расистките прояви по трибуните на Националния стадион "Васил Левски" по време на двубоя между България и Англия.

Oще по темата

Ден преди мача той заяви, че според него в българския футбол няма проблем с расизма, а след срещата каза, че не е чул расистки скандирания по време на срещата, припомня Bulgaria ON AIR.

Тези негови коментари предизвикаха сериозни критики в английската преса, но Балъков уточнява в позиция на официалната си страница във Facebook, че категорично осъжда всякакви расистки прояви.

"Искам да кажа нещо много ясно: при положение, че е имало обиди на такава основа, аз като селекционер на Националния отбор, поднасям своите извинения на английските футболисти и всички, които се чувстват засегнати", заявява националният селекционер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Този направо трябва да напусне българския футбол, дължи извинение на българските фенове за ситуацията и нещата които са станали на стадиона, ако някой фен е обидил гостите от Фифа. Както и извинение към Фифа дължи този... Какво се извинява на англичаните, които цял мач са се смяли, понеже нашите са ги подкрепяли срещу собствената им врата, като залупени нигерийци

21

сега е ред на англич

преди 4 години

Балъков се извини,сега Борис Джонсън ще се извини ли,че нарече българите животни? И да се спира с тая пропаганда на расизъм. Едни пияни фенове напсували противника,защото мачът е свършил 6:0,че чак се политизира. Мен ми е жал за стадиона дето са опустошили,иначе кой както иска тъй да си псува.

20

Анонимен

преди 4 години

Водачът на лум пените от София-Запад ходи с фанелка с лика на Бойко Борисов и открито агитира за ГЕРБ.Всеки може да го провери във ФБ - напишете Георги Валентинов.

fallback