22

Анонимен

преди 4 години

Този направо трябва да напусне българския футбол, дължи извинение на българските фенове за ситуацията и нещата които са станали на стадиона, ако някой фен е обидил гостите от Фифа. Както и извинение към Фифа дължи този... Какво се извинява на англичаните, които цял мач са се смяли, понеже нашите са ги подкрепяли срещу собствената им врата, като залупени нигерийци

21

сега е ред на англич

преди 4 години

Балъков се извини,сега Борис Джонсън ще се извини ли,че нарече българите животни? И да се спира с тая пропаганда на расизъм. Едни пияни фенове напсували противника,защото мачът е свършил 6:0,че чак се политизира. Мен ми е жал за стадиона дето са опустошили,иначе кой както иска тъй да си псува.

20

Анонимен

преди 4 години

Водачът на лум пените от София-Запад ходи с фанелка с лика на Бойко Борисов и открито агитира за ГЕРБ.Всеки може да го провери във ФБ - напишете Георги Валентинов.

19

Анонимен

преди 4 години

Доста дълго време задкулисието използва тези психопати ,властта естествено не ги преследва и съвсем нормално е да се стигне до тези ексцесии.Когато хората правят мирни протести и същите мутри се опитват да всеят смут и да предизвикат безредици,родната ни полиция не си мърда пръста.И сега България е обвинена-докога ще продължава това безвластие,защото няма дори мафиотско управление.мафията е стегната организация със закони,а при нас е хаос ,защото най-долната част от обществото ни е на власт/

18

Анонимен

преди 4 години

Какво ли не инсценират,само и само да унищожават БГ

17

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов лично да понесе отговорост. Той подстрекава провите на ксенофобия и е ортак в управлението, пардон на ограбнането на България с една откровени фашисти - а именно МВРО.Европа се прави че не забелязва това, защото Борисов им е удобен - такъв навден, разкрачен и одупен политик и да бяха търсили нямаше да намерят.Той прокарва интересите им и затова го държат.

16

Гробокопач

преди 4 години

Не само това, Великобритания е организатор на т. нар. "Бенгалски Геноцид", в който в няколко редуващи се години умират над 10 млн. индийци, а енгилизите заграбвта богатствата им. Те винаги са били арогантни и ***. Неслучайно с изключителна злост, омраза и цинизъм ги трепехме през Първата световна война като мухи. Те тоя бой никога нема да го забравят, никога. Никой не ги е бил така, както ние;)))ДориДебелянов пише специално стихотворение по въпроса "Един убит";)))

15

Анонимен

преди 4 години

Красито е ром че - всеки го знае.А и с напредване на възрастта, все повече му личи.

14

Анонимен

преди 4 години

от мамунопитеците по големи расисти нема. всеки който е имал контакт с негрони знае че се имат за по по най. онова малкото негронче е пълен под човек и от години симулира и се зайжда с белите хора дори във висшата лига. това е мъжкия вариант на me too

13

Шопо

преди 4 години

Как така се получи,че нация ,която храни,учи и лекува 1 000 000 роми е расистка,а нация ,която беше колонизирала половината свят и ограбваше националното богатство на милиард души е демократична ?!!! Те това ми обяснете ако можете...

12

Да, ама при Тодор

преди 4 години

Слушах някои български футболисти след злополучния мач с Англия и не вярвах на ушите си. Бил ги погубил прекаления респект към англичаните... Изглежда тези момчета не знаят, че България и Англия са се срещали един-единствен път на световно първенство и резултатът от този мач е 0:0. Това става през 1962 г. в Чили и с това равенство България фактически изхвърля англичаните от участие в следващата фаза на първенството, за сметка на спечелилите срещу нея отбори на Унгария (6:1) и Аржентина (1:0).

11

Анонимен

преди 4 години

Какво му е лошото на расизма?

10

Жико

преди 4 години

Престанете да се извинявате на нация, изклала безчет чернокожи, за земя и злато. Цинично е.

9

Анонимен

преди 4 години

Време е да напускат Европа. Да си ходят ,да си опазват великата им граница и да си направят футболно първенство между С.Ирландия Англия Уелс и Шотландия само...богопомазаните няма нужда да играят срещу животни

8

"Безплатна"

преди 4 години

Ефектът от расисткия скандал щеше да бъде несравнимо по-малък, ако БНТ беше спряла излъчването веднага след първото спиране на мача по този повод. БНТ не само не направи това, а продължи предаването по начин, направил реклама на нацистите- псевдозапалянковци. В момента в БНТ нищо важно не става без знанието на директора Емил Кошлуков - Средния пръст. Странно е, че никой не задава на Кошлуков въпроса кой и колко е платил за тази реклама и каква част от изплатеното е влязла в касата на БНТ.

7

Анонимен

преди 4 години

Стореното сторено. Цял свят видяха излагацеите и едно извинение нищо няма да оправи. Диви селяни неуважаващи собствения си химн, държащи се все едно за оърви път виждат чужденци. Абсолютен срам и позор от който цял свят разбра какво долно племе сме.

6

Анонимен

преди 4 години

Позорна загуба - слаба игра неподготвени футболисти и хлабави, не отклонявайте вниманието със расизъм. На терена футболсти ли излизат или някакви татуирани пикльoвци, който има татуировки вън от националния. Балък оставка.

5

Що така бе?

преди 4 години

Хах, англичаните дето са известни в цял свят с футболните си хулигани и прояви на расизъм се засегнали от нещо което те сами са създали и патентовали...

4

Анонимен

преди 4 години

Англия е страна с тъмнокож народ с бяло кралско семейство. Прецедент в историята

3

Анонимен

преди 4 години

Още преди мача се знаеше, че е подставка. И да нямаше един български зрител на стадиона, пак щеше да се случи. Заплатена политическа поръчка на Джонсън, за да се разврещи преди брексида. Иначе, като действие е типична проява на настъпващият черен фашизъм в някои страни на Европа.