Снимка: БТА
fallback

Два червени картона и разгневени фенове белязаха победата на Лудогорец над Левски с 2:0 в двубой от 29-ия кръг в Първа лига, игран на стадион "Васил Левски".

Мачът предложи здрав сблъсък, изпълнен с доста битка в средата на терена. Мачът вървеше равностойно, но непростима грешка в защитата на "сините" позволи на Клаудиу Кешерю (37') да се разпише.

В началото на втората част домакините имаха няколко добри възможности от статични положения да възстановят равенството, но в крайна сметка Козмин Моци (80') удвои преднината на тима си от дузпа, а Иван Горанов бе изгонен.

Румънецът също получи втори жълт картон заради провокациите си след гола. Тогава ситуацията ескалира и играта беше временно прекъсната, тъй като феновете на Левски се опитаха да нахлуят на терена откъм Сектор Б, а един привърженик от Сектор А счупи тунела към съблекалнята, скачайки върху него.

Така Левски се отдалечи чувствително от борбата за титлата. "Сините" са на третото място с актив от 58 точки, с 9 по-малко от Лудогорец и 6 от ЦСКА.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ

преди 5 години

Имитаторите на руски отбор умряха. Франкенщайн от литекс, чавдар и софийски провинциални мижитурки са улична банда не отбор. Дребния от микре с брадата е водач на крими група - в момента го съдят. Нека Левски и лижещите близалката на Микренския великан станат първи с игра. Кренвиршите вече трета година вървят все надолу и е неизбежно да сдаде първото място, а не че люляците или Левски са станали по-добри и по- качествени.

58

Анонимен

преди 5 години

Този тунел не е пряк път към Шабла, че да нямаш търпение да минеш през него. Този тунел води до поредното падение и низост, до която могат да стигнат лефскарите и за тяхно съжаление през него не се вижда никаква светлина, дори от идващ влак насреща, нищо не е необходимо да ги блъсне, те сами се унищожават. Могат да дават само лош пример и да служат за подигравка.

57

Анонимен

преди 5 години

До Цска умряне цапайте името на Апостола, Динамо отдавна е погребано, а колкото до настоящото отборче то си е жива гавра с едно голямо име в бг историята/екипа в ТУРСКО синьо, ЦК на БКП и на СДС фенове това е отбора на народа, който не си плаща данъците. В световната история едва ли има друг отбор заради когото да са уволнили МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ/, така че Динамо ли сте, Витоша ли, Левски - етрополе все сте ГОЛА БОЗА

fallback