59

ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ

преди 5 години

Имитаторите на руски отбор умряха. Франкенщайн от литекс, чавдар и софийски провинциални мижитурки са улична банда не отбор. Дребния от микре с брадата е водач на крими група - в момента го съдят. Нека Левски и лижещите близалката на Микренския великан станат първи с игра. Кренвиршите вече трета година вървят все надолу и е неизбежно да сдаде първото място, а не че люляците или Левски са станали по-добри и по- качествени.

58

Анонимен

преди 5 години

Този тунел не е пряк път към Шабла, че да нямаш търпение да минеш през него. Този тунел води до поредното падение и низост, до която могат да стигнат лефскарите и за тяхно съжаление през него не се вижда никаква светлина, дори от идващ влак насреща, нищо не е необходимо да ги блъсне, те сами се унищожават. Могат да дават само лош пример и да служат за подигравка.

57

Анонимен

преди 5 години

До Цска умряне цапайте името на Апостола, Динамо отдавна е погребано, а колкото до настоящото отборче то си е жива гавра с едно голямо име в бг историята/екипа в ТУРСКО синьо, ЦК на БКП и на СДС фенове това е отбора на народа, който не си плаща данъците. В световната история едва ли има друг отбор заради когото да са уволнили МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ/, така че Динамо ли сте, Витоша ли, Левски - етрополе все сте ГОЛА БОЗА

56

Хаха....

преди 5 години

Той Моци от къде да знае, че феновете на подуене са толкова комплексирани от най-различни фактори, които оказват негативно влияние върху личния им живот?! Скочилият върху козирката не е ли в ареста? Като е толкова ербап що не ходи в залите по бокс, ММА и т.н. и там да се изявява? Или пък да стане футболист, да влезе на терена и обърне мача... Аман от комплексари, заради които родители не могат да заведат децата си на мач!

55

Munchen_DE

преди 5 години

Когато не помогнат червените картони и дузпите, работата много загрубява. Сега да се оправят както знаят. А в същото време картон за изразяване на радост за играч, който дори не е напуснал очертанията. Арабска страна с действащ шариат ли станахме? Що за съдийство е това, що за футболен съюз, който назначава съдиите и що за държава е?Нямам думи!По-долу е писано за 1992, нищо ново и през 2019! Така ще е и през 2050...

54

Анонимен

преди 5 години

Оня пoceрко свиркаджията защо изгони Моци?

53

бат Венци

преди 5 години

Помня един славен момент от историята на сините балерини.Любимецът им Наско Сираков една от легендите и на Славия,като си събу гащите и им показа задните си части.Интелигентна работа.

52

7+

преди 5 години

Червения картон за Моци, за неправилно дишане ли беше? А надрусания на тунела пак ли ще идва на мачове? Няма такава държава!

51

vlady

преди 5 години

До АнонименВторият жълт картон на Моци може би наистина е спорен, но и директният червен на Горанов не е съвсем чист, а и много пъти през сезона чернодрешковците спестяваха на румънеца картони.

50

Анонимен

преди 5 години

Некадърните ***, не се научиха, как се изписват футболни резултати!

49

Анонимен

преди 5 години

В събота ще има задружно грухтене в си бемол минор.

48

Анонимен

преди 5 години

Прочухме се в цял свят с оня левскар дето скочи вчера върху тунела и пропадна...Няма тъакъв наркоман, баце!

47

Анонимен

преди 5 години

Тия пък от севера били парижани.

46

Анонимен

преди 5 години

Само не можах да разбера откога се дава жълт картон, ако разпериш ръце от радост пред агитката на другия отбор, както в случая с Моци, който си беше даже на терена а не прескочи рекламните пана даже???? Уникално жалък съдия.

45

Един севера

преди 5 години

Само Черно Море и Лудорец

44

Анонимен

преди 5 години

Прасенцета си мислят, че ей така ще победят Левски. Ще има драми, много големи за прасенцата.

43

Цска умря

преди 5 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

42

Анонимен

преди 5 години

Ако гейрена случайно, ама много случайно бяха победили делиормана, тук щеше да е страхотен възторг от възродените , едни шампионски лиги, едни попълнения за милиони евро, ама пак стана ....".добро сме играли али сме пали" ами правете шпалири в разград и се подмазвайте на домусагата и си разменяйте треньорчета със зелените човечета

41

Цска-фалшива новина

преди 5 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

40

Анонимен

преди 5 години

До Атакист( а иначе обилновен крадлив патрЕоТ)От подуене очакваме единствено да си построят козирката за мачоветв в окръжните групи догодина