Снимка: Булфото
fallback

Нестор Ел Маестро ще напусне ЦСКА заради скандал с футболистите, пише "24 часа".

Напрежението се е породило по време на дългия подготвителен лагер, но подробности не се съобщават. Наскоро спецът даде интервю пред клубната телевизия, в което намекна за създалата се ситуация.
 
"Най-добрата част от тренировъчния лагер е, че вече е почти приключил. Това може би е полушега, но не е лесно да бъдеш на едно и също място с едни и същи хора в продължение на три седмици. Разбирам, че това е нормално за България, но на мен ми беше за първи път, така че беше предизвикателство", заяви той.
 
Със сигурност Ел Маестро ще иска солидна компенсация, за да прекрати договора си. Той застана начело на ЦСКА през лятото.
 
Фаворит за негов заместник е легендата Любослав Пенев. 
 
Всичко за треньорската драма в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

муспи

преди 5 години

До ПЕНКО - България бие Белгия с 2:1 с два гола на Гунди и се класира. Партията вместо благодарност уволнява Витлачил от Национала и Левски, а праща на Световното Божков, който за треньор не си го взе и цска. Германски журналисти го питат - защо срещу Перу няяма да играе Гунди - Г. е в нашага група и второто място се решава межоду Б. и П.? - Контузен е! - казва Божков от класова омраза към най добрия български футболис в историята ни!

15

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНКО Колега, старши-треньор на България на Световното първенство в Мексико през 1970 г. е Стефан Божков!

14

Идаелен е

преди 5 години

И тоя с промененото име и тоя тариката с неплатените задължения са все идеални тренери за ловешките припознавачи. Сега някой от играчите като не изпълнява безумните глупости на които ще ги учи, бачи му Любо ще го поръча на мутри да го бият. Идеално бъдеще се очертава в ***, наречена Цицекс.

fallback