16

муспи

преди 5 години

До ПЕНКО - България бие Белгия с 2:1 с два гола на Гунди и се класира. Партията вместо благодарност уволнява Витлачил от Национала и Левски, а праща на Световното Божков, който за треньор не си го взе и цска. Германски журналисти го питат - защо срещу Перу няяма да играе Гунди - Г. е в нашага група и второто място се решава межоду Б. и П.? - Контузен е! - казва Божков от класова омраза към най добрия български футболис в историята ни!

15

Анонимен

преди 5 години

До ПЕНКО Колега, старши-треньор на България на Световното първенство в Мексико през 1970 г. е Стефан Божков!

14

Идаелен е

преди 5 години

И тоя с промененото име и тоя тариката с неплатените задължения са все идеални тренери за ловешките припознавачи. Сега някой от играчите като не изпълнява безумните глупости на които ще ги учи, бачи му Любо ще го поръча на мутри да го бият. Идеално бъдеще се очертава в ***, наречена Цицекс.

13

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува !!!

12

Наблюдател

преди 5 години

От трън, та на глог. Много хора твърдяха, че Ел Маестро е менте и се оказаха прави. Все пак при отбор менте трудно може да се очаква друго. Любо Пенев обаче е още по-голямо менте. Отговорете си на въпросите къде и кога е бил последно Любо Пенев и ще разберете за какво иде реч. Освен, че е цесекар, друг плюс няма. Само дето сега може да е треньор на Литекс .

11

Анонимен

преди 5 години

Значи като отиваш някъде на лагер да тренираш няма как да си с жена си. Или ще мислиш само за тренировката или за друго. Тук голяма роля има и треньора да накара играчите да разберат за какво са там. Ако той не е на място не става нищо. Ходил съм по много лагери и знам за какво става дума.

10

Анонимен

преди 5 години

това да се влачат на лагери , кото ергени и да висът по хотели с карти , табла и да се одумват си е практика от Соца. Този начин на командировки е известен само в бившата държава ссср и нрб. На запад всички са си с жените или не са по толкова дълго.

9

само това не

преди 5 години

Любо Пенев - доказан некадърник, задлъжнял непрокопсаник, алитерат, наглец, в конфликт със Стоичков е последното, от което ЦСКА има нужда. Толкова ли няма някой друг тренер?

8

Цска-Сф. за смях...

преди 5 години

И отборът Цска/Литекс е менте и треньорът също им е менте. Маестро, Маестро ако ти знаехме името нямаше да ти викаме маестро...

7

Цска-фалшива новина

преди 5 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

6

Любо

преди 5 години

Любо води успешно люляците и преди години.Вярвам, че отново ще успее.

5

майорски

преди 5 години

изобщо защо го взеха ...!?? ама от Пенев Младши ...едва ли нещо по добре ще излезне .....Пенев не става за треньор ..... сега след мачовете ще слушаме комнтари започващи с "Вижте......Вижте.......Вижте сега"

4

Анонимен

преди 5 години

В българския футбол - само не разбории в "грандовете". Аман. Станахме за смех, смех.

3

ПЕНКО

преди 5 години

В БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ Е ИМАЛО САМО ЕДИН ВЕЛИК ТРЕНЬОР ОТ ЧУЖБИНА ... ИМЕТО МУ Е ВИТЛАЧИЛ !!!!! ТОЙ БЕ ТРЕНЬОР НА" ЛЕВСКИ" И НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР И АКО КРЕ.ТЕНИ ЛЕКАРИ НЕ ГО БЯХА ПОДВЕЛИ ДА ОБЕЗВОДНИ ОТБОРА ЩЯХМЕ ДА РАЗМЕЖЕМ И ПЕРУ И ГЕРМАНИЯ !!! ТОГАВА АСПАРУХОВ КАЗА: " ПРОСТО НЯМАХ СИЛИ ДА СЕ ВЪРНА ДА ПОМОГНА НА ОТБРАНАТА" / МИСЛИ ОТ ОБЕЗВОДНЯВАНЕ / !!! ТЕЗИ ,КОИТО ПОМНИТЕ ...А... БЯХМЕ НЕВЕРОЯТНИ И СИЛНИ ...СИЛНИ !!!!!!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИЗДАДЕ "ДОКТОРИТЕ -ЛЕКАРИ"???

2

бай Стамат

преди 5 години

А така!Покажете му пътя на този смехурко, фалшив сърбин.Да идва Чичовото. Само той ще ви оправи.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя верно ли се казва Нестор Ел Маестро?