fallback
Най-успешният български клуб върви обратно към върха на местния футбол. С този анонс магазинното предаване на ФИФА - "FIFA Football", започва своя 15-минутен филм, посветен на ЦСКА.
 
Световната централа засне голямо видео за армейците в края на ноември месец, което наскоро бе разпространено в интернет. Историята на ЦСКА е поместена в 188-ия епизод на FIFA Football, като той е разделен на две части - първата е за края на състезателната кариера на австралийската легенда Тим Кейхил, а втората е за червените.
 
Във филма за ЦСКА са интервюирани петима души - треньорът Нестор Ел Маестро, младата звезда Кирил Десподов, директорът на Музея на спортната слава на клуба Александър Манов, тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца и журналистът Деян Веселинов.
 
Показани са кадри от "Армията", където Велчев развежда екипа на FIFA Football. След това Манов отваря вратите на музея и говори за червените трофеи. Следват моменти от две тренировки на червените и интервютата на Ел Маестро и Десподов, както и разговорът с Деян Веселинов.
 
Филмът за ЦСКА започва с кадри от "Армията" и думи на тартора на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца.
 
Прочетете в Gol.bg какво казаха всички интервюирани от "FIFA Football"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Знаеме се

преди 5 години

Пребоядисаните дали все още се представят за Литекс пред УЕФА?

16

помен

преди 5 години

Праисторически филм след гибелта на цска.

15

лъжи

преди 5 години

А заснеха ли как Литекс пътува към София ???

fallback