17

Знаеме се

преди 5 години

Пребоядисаните дали все още се представят за Литекс пред УЕФА?

16

помен

преди 5 години

Праисторически филм след гибелта на цска.

15

лъжи

преди 5 години

А заснеха ли как Литекс пътува към София ???

14

Анонимен

преди 5 години

ЦСКА на игра в А окръжна в ъпреки 30 милиона дълг. ЦСКА спечели В група, но не игра Б група, а направо се пренесе в А, група въпреки че никой отбор с подобен дълг, няма право да играе в А група докато не си изплаги дълга - но какво пък , за ЦСКА преформатираха А група. ЦСКА си смени името, и не плати дълговете, но претендира за историята. ЦСКА-София се представя навсякъсе като ЦСКА. И пак твърдят че държвата не им помага. Това е НАГЛОСТ!

13

Анонимен

преди 5 години

Държвата не е помагала на нито един отбор колкото на ЦСКА. Само за периода 1945 -1990 Тя почти всеки мач е виквала 7-8 души от Левски в казармата, точно преди важен мач с ЦСКА, за да не могат да играят, но не е правила същото с ЦСКА. Ако на Левски и ЦСКА се вземат титлите от периода 1945-1990 ЦСКА ще остане с има-няма десет титли и нито един сериозен успех от европейски турнир, а Левски - с над двадесет титли и купи с четвърфинал на Уефа и участие в трети кръг на ШЛ.

12

Анонимен

преди 5 години

Обясни мис ледното нещо - как може Локо софия с дълг 800 000 лева да играе в А окръжна, а ЦСКА с дълго 30 милиона - да играе във В група. Второ - никой отбор който не си е платил дълговете няма право да играе в А група, дори да е шампион на Б група, но за ЦСКА - пак изключение. Това дали са футболни причините няма НИКАКВО значение - въпроса е, че отбора на бившите червени постоянно е бутан. Не може да не плащаш дългове, но да претендираш за история.

11

Анонимен

преди 5 години

Тъпанаре, ЦСКА отиде във В група а не в Б група поради НЕфутболни причини. Това можеш ли да го асимилираш с микроскопичния си мозък? Щяха да играят дори в зоните но заради неспособността на клубовете и полицията да подсигуряват срещите се започна от В група. Това е по желание на останалите клубове а не на ЦСКА. И държавата ако помагаше нямаше да иска по 1 милион на година за наем, такси , сметки и тн. за разлика от подуенския аматьорски клуб Лефски- Витоша- 1992 играеш на Виваком арена

10

Анонимен

преди 5 години

Леле ЦСКА не ги бутала държавата. Първо не отидоха във А окръжна като Локото а само в Б група, после след фалита не изплащаха старите дългове, но си запазиха историята, накрая си закупиха марката и си откупиха историята. Трябваше три години да не играят в евротурнирите а след една година им го опростиха. Таков бутане няма на друг клуб. Реално ЦСКА вече не съществува, съществува Литекс -2, но червените се припознават в тозик луб

9

Анонимен

преди 5 години

*** вместо да мучите се скътавайте и си мълчете, че пак ви бута цялата държава. То не са спонсори, то не са собственици, само още Бойко дето не ви е станал собственик, но ако трябва и това ще стане не може отбора на ДС да го оставят да фалира.

8

пародия на отбор

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

7

Анонимен

преди 5 години

Чавдар (Етрополе) - Литекс (Ловеч) - ЦСКА-СОФИЯ

6

.....

преди 5 години

Муууууууу, муууууу !

5

леле

преди 5 години

Като чуят ЦСКА комплексарите от смешното говеждо стадо започнат да пелтечат и псуват яростно ! Иначе мълчат от срам като се коментира футболна тема !

4

ох

преди 5 години

Мученето на говедата е музика ! Кръв пикаят от яд ! Кога ще има такъв филм и за евроидиотите ? Не отговаряйте, не разбирам кравешки !

3

От Ловеч

преди 5 години

Тези ако са ЦСКА Дунав-Русе са Барса

2

До 1

преди 5 години

ЦСКА умре, але, але, але...

1

Ot Alaska

преди 5 години

Само ЦСКА до края на СВЕТА!